opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Ashanger met Traan Glasbol 10MM

199,00
Grote van het Glasbolletje
Kettingen
Kleuren Glas

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Zilveren (925 zilver) Hart-ashanger met Verwisselbare Glasbol waarin as is verwerkt. 

Tranen plengen tot ze op zijn, dat duurt wel even als je een verlies hebt geleden. Dit prachtige zilveren sieraad geeft de moeilijke tijd weer, waarin je zo verschrikkelijk moest huilen dat je dacht dat het nooit meer op hield. Dat de pijn nooit minder zou worden om het geleden verlies. Langzaam drogen je tranen op, langzaam verdwijnt de pijn uit je lichaam.

Ingesloten in een glazen bolletje bevindt zich een voor jou zo belangrijke herinnering aan een voor jou belangrijk persoon. 

Dit prachtige sieraad in de vorm van een Traan Ashanger is voorzien van een As in Glasbol. De Asbol heeft een grote van 10MM. De bolletjes kunnen gevuld worden met as maar ook met haar. Voor een Glasbolletje met haar is een lichte kleur misschien wel het mooiste, daardoor blijft u de kleur en de structuur van het haar zien.

De hanger kan open en dicht. Kies een jou favoriete kleur of de kleur van je dierbare om het nog persoonlijker te maken. 

De glasbolletjes zijn veilig verwisselbaar dus wanneer je er nog een bij wil in een andere kleur is dit zeker mogelijk.

Verliezen haast onmogelijk door de constructie.

Het is absoluut niet mogelijk om het bolletje te verliezen omdat het collier door de sluiting heen gaat. Er past een 10 mm bolletje in.

Asverwerking in het glasbolletje:

In het glasbolletje zit de as verwerkt. Dit wordt gedaan door glasstaven te verhitten en daarna de as van de overledene er in te drukken. Daarna wordt er net zo lang gedraaid totdat er een mooi rond balletje onstaat. Deze wordt overgepakt op een andere staaf en dan wordt er net zolang gedraaid tot de Glasbol exact 10MM is.  Hierna wordt het bolletje in de oven gelegd en langzaam terug gekoeld naar een de buiten temperatuur. Dit duurt ongeveer 3 uur. Dit voorkomt dat de glasbol knapt als het direct in de buitenlucht zou afkoelen. Hoe klein het bolletje ook is het is een tijdrovend proces om het uiteindelijke mooie resultaat van een persoonlijk sieraad te bereiken. 

Ketting van 45CM wordt niet standaard meegeleverd. 

Ashanger met Traan Glasbol 10MM heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger met Traan Glasbol 10MM