opc_loader

Herinnering

Ashanger Hart met zirkonia -925 zilver - 110SB

Ashanger Hart met zirkonia

324,00

Haar verwerken

Afwerking

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Ons paradepaardje onder de ashangers.

Alleen jij weet welk geheim deze hanger bij zich draagt! Je omgeving ziet alleen dit prachtige sieraad.

Aan de achterkant heeft deze hanger een holle ruimte, daarin verwerken wij de as vermengd met hars (eventueel voorzien van een kleurpigment). Deze kant draag je naar je toe, zodat je dierbare altijd dicht bij je is.

Zo heeft deze schitterende hanger voor jou een dubbele betekenis. Een elegant mooi sieraad met daarin je dierbare.

De  prachtige zilveren hanger in de vorm van een hart met een "touch" van zirkonia's overlopend in glanzend bewerkt zilver, het gouden hart is ontstaan door het zilver te bewerken met een goudlaagje.

Je kunt nu ook kiezen voor een gesloten achterkant. Het binnenste hart is dan een ascompartimentje wat met een schroefje geopend kan worden. De as kan er in gedaan worden en de schroef kan eventueel vast gelijmd worden. Eenvoudig zelf te vullen.

Het hart staat symbool voor de grote liefde m.b.t. uw overleden dierbare, de goudkleur voor het leven met een gouden glans,

de zirkonia's staan voor alle waardevolle momenten die u samen heeft beleefd.

Het totaal beeld omsloten door een nog groter hart. Zo kunt u het leven van uw dierbare koesteren en herinneren in dit verfijnde gedenksieraad.

Uniek design

De collectie assieraden die wij voeren zijn ontworpen door Rob Leurs. Deze collectie onderscheidt zich door de prima prijs – kwaliteit verhouding gecombineerd met een modern design. Elk assieraad is met de grootste zorg samengesteld en voorzien van een certificaat/garantie bewijs.

Details

Een mooie manier van herinneren is een assieraad met daarin verwerkt de crematie as of een haarlokje van een dierbare. Altijd bij u, altijd om u heen. De asresten worden vermengt met een hars en zichtbaar aan de buitenkant in het sieraad verwerkt. Wenst u de haren in het sieraad te dragen kunnen we een heel klein lokje in kleine stukjes knippen en deze in de hars verwerken: zo zweven ze in de ""steen"".

De as of het haar wordt vermengt met hars (en eventueel kleur pigment) en uitgehard onder UV licht zodat de hars er niet meer uit kan en u de ring kunt dragen als elk ander sieraad.

Hoe werken wij?

Wij behandelen de as en/of het haar met het grootste respect. Elke bestelling wordt 1 voor 1 afgewerkt zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Dit as of haar sieraad is belangrijk voor u. Wij gebruiken slechts een kleine hoeveelheid, elk korrel en/of haar die niet gebruikt wordt sturen wij aan u retour nadat het assieraad is voltooid.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst nemen wij altijd kontakt met u op via e-mail om alles nog even door te nemen en u van de nodige informatie te voorzien. Daarin vermelden wij u waar u de as of het haar naar toe kunt sturen. Graag altijd uw naam, adres en het ordernummer op het zakje vermelden zodat er geen vergissingen gemaakt kunnen worden met de as van uw dierbare.

Wilt u er een kleurtje aan geven?

Het is mogelijk de hars vermengt met as of haar te kleuren met een kleurpigment zodat uw assieraad er kleurrijker uit gaat zien. Er zijn naast transparant 8 verschillende kleuren. U kunt de kleur aangeven in de opties tijdens uw bestelling. Het uiteindelijke resultaat kan iets afwijken door de samenstelling van de kleur en de aangeleverde as- of haarresten.


Waar kunt u de as of het haar naar toesturen of afgeven?

U kunt het volgende adres gebruiken om de as naar toe te sturen, DuoPenrose v.o.f. Machineweg 187, 1432ES Aalsmeer of u kunt deze komen afgeven in onze winkel in Baarn, Mintleys Buitengewoon, Laanstraat 53, 3743BB Baarn. 

Tip:

Hoewel het assieraad door de hars waterdicht is raden wij aan het sieraad tijdens het douchen of het zwemmen in chloorwater af te doen.

Bewaar altijd een klein beetje as voor als het een keer mis gaat, wij maken kunnen de as dan nogmaals voor u inharsen."

De afmetingen van de ashanger met zirkonia zijn alsvolgt:

  • 20 mm breed
  • 30 mm lang (inclusief hangoog)
Ashanger Hart met zirkonia -925 zilver - 110SB heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Hart met zirkonia -925 zilver - 110SB