opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Zilveren en gouden ashangers waarin je een kleine hoeveel as kunt bewaren. 

Deze gedenksieradenlijn kenmerkt zich doordat u zelf de as in het sieraad kunt doen.

Niet iedereen wil iets abstracts aan een hanger, soms is een bepaald voorwerp of een bepaald dier zo typerent voor de persoon die je moet missen dat het vanzelfsprekend is dat je daar een kleine hoeveelheid as in bewaard ter herinnering aan je dierbare. Veel mensen associëren een geliefde met een dier. 

Dieren

We hebben een breed assortimenten b.v. een dolfijn moeder met dolfijn kind, de vlinder met ascompartiment. Het hondje wat ook vaak gebruikt wordt om de as van een dierbare viervoeter in te bewaren. De kat wordt zowel voor katten als voor een dierbare gebruikt die verzot waren op katten. Er zin ook Paarden, Duiven, Arenden en Adelaars. 

Een mooi gestyled hangertje is b.v. het engeltje van zilver met een zilveren ketting en een klein ascompartimentje. Een mooie fantasie hanger is ook altijd een lust voor het oog. 

Sporten en Diversen

V.w.b. sporten kunt u kiezen uit Golfbal, Voetbal, Tennisracket met bal. Daarnaast hebben we nog een hanger met een Duiker, Vrachtwagen, Brandweerhelm, Saxofoon, Vrachtwagen en een Auto. 

Al deze sieraden met ketting zijn ooit voor iemand bedacht en zo in ons assortiment gekomen. Het kan zijn dat uw voorkeur er helemaal niet tussen staat. Schroom niet, vraag ons naar de mogelijkheden. Er kan veel. 

Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1