opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Nieuw in de Collectie: Sculpturen van Mooi! by Mark

beeldhouwwerk

Gedenkbeeldjes van keramiek

Exclusief voor DuoPenrose ontwierp kunstenaar Mark Brouwers een collectie gedenkbeeldjes waarin een buisje met crematieas of een haarlok bewaard kan worden.

Elk beeldje wordt speciaal door Mark naar uw wensen geboetseerd en is handgemaakt en uniek!

De beeldjes zijn gemaakt van keramiek en daarna in bronslook geschilderd. Ze staan op een prachtige houten sokkel waarbij u de keuze heeft uit 4 kleuren.

Onderin de sokkel is ruimte gemaakt voor een glazen buisje dat het as van uw dierbare bevat. Een stukje zelfklevend vilt wordt meegeleverd zodat u nadat u het buisje gevuld en geplaatst heeft, de onderkant kunt afsluiten.

De beeldjes zijn +/- 14CM hoog inclusief de sokkel en 8CM breed.

'Ver weg, maar toch dichtbij. Voor altijd gekoesterd en verbonden'

Mail naar info@mooibymark.nl voor al uw vragen of wensen.

Over Mark:

Na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum Amsterdam heeft hij jarenlang als illustrator en grafisch vormgever gewerkt. Langzaam merkte hij dat zijn passie ligt in het maken van beeldende kunst.

Hij maakt sculpturen van brons, keramiek en hout, soms in combinatie met vazen en schalen, illustraties en schilderijen in diverse technieken.

Zijn grafische achtergrond is hierbij een grote inspiratiebron en is terug te zien in zijn werk.

Door middel van kunstmarkten, concept stores en zijn shop-in-shop in Haarlem zien steeds meer mensen zijn werk. Wat hij leuk vindt is dat men hier direct kan reageren op zijn kunst. Daar komen dan af en toe mooie gesprekken en persoonlijke opdrachten uit voort.

In dit werk in opdracht is hij flexibel, open en transparant. Aan de hand van duidelijke afspraken komt hij dan tot een mooi, handgemaakt en uniek eindresultaat!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.
Tags
Populaire artikelen