opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

See You gedenksieraden - elegante ringen en stoere armbanden

asringen met een variatie

SEE YOU GEDENKSIERADEN BIJ DUOPENROSE.NL

Nieuwe trendy assieraden, elegant voor haar, stoer voor hem!

Rob Leurs is terecht trots op de door hem ontworpen See You Gedenksieraden. Maar Rob zit natuurlijk niet stil. De sieraden, juwelen, juweeltjes van Rob Leurs blijven vernieuwen en vernieuwend.

Er zijn een aantal nieuwe ontwerpen beschikbaar. Elegante ringen voor haar maar ook een stoere lijn zegelringen voor hem.

                                                                 rose gouden asring

Zegelringen

De Zegelring is al eeuwen een sieraad wat door mannen gedragen werd. Aan de bovenkant van de zegelring werd een gravure aan gebracht waardoor de ring kon worden gebruikt om een stempel in een lakzegel te zetten. Zodat een ieder wist wie die belangrijke brief geschreven had.

In de collectie van See You gedenksieraden waren al zegelringen beschikbaar maar nu zijn er 4 nieuwe strakke rechthoekige zegelringen beschikbaar 2 modellen kunnen gevuld worden met as en 2 modellen kunnen worden voorzien van een vingerafdruk. Er is een strak model en een model met een sierrandje.

Pinkringen of Dames zegelringen met een vingerafdruk of gevuld met as. 

Ook dames droegen van oudsher al zegelringen. Dit was meestal een ovale ring. Er zijn nu 4 ringen in deze ovale vorm beschikbaar. 2 daarvan kunnen worden voorzien van as, de andere twee zijn geschikt om een vingerafdruk in te laten laseren. Ook bij deze ringen is er een strak model en een model met een sierrandje.

Stoere elegante armbanden van Zilver met een Lederen band

Nu zijn er twee nieuwe armbanden met een vierkant vak wat tevens de armband opent wanneer je er op drukt. De ene armband (BG011) is geschikt voor as de andere (BG011F) om een vingerafdruk in te laten graveren. De armband is verkrijgbaar met verschillende kleuren lederen banden. De sluiting heeft als extra veiligheidspalletjes zodat de armband niet ongemerkt af kan vallen.

Lederen armbanden met zilveren sluiting

Nieuwe Ringen in de collectie

Er zijn weer een aantal nieuwe ringen toegevoegd aan de collectie. Sommige juwelen in de collectie zijn gebaseerd op een bestaande ring maar nu beschikbaar met bijvoorbeeld de mogelijkheid om er as in te verwerken aan de bovenkant in plaats van aan de binnenkant.

Ook jonge mensen hebben vaak de behoefte om een gedenksieraad te dragen, hiervoor zijn nu speciaal kleine ringetjes ontworpen met een klein rondje (RG012) voor as of een hartje (RG011), deze ringetjes zijn betaalbaar en kunnen ook altijd gebruikt worden als aanschuifring. Als je de as vermengt met een kleurtje ontstaat er een jeugdige uitstraling.

kleine zilveren ringetjes ook geschikt als aanschuifringen

De rondom-as-ring (RG046) is een smalle ring die rondom gevuld wordt met as. Deze ring kan gedragen worden tussen 2 andere aanschuifringen (RG027) of als aanschuifring bij de ringen die je al draagt.  

rondom asringen met sliderringen

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Alle See You gedenksieraden zijn uitgevoerd in kwalitatief hoge materialen. De zilveren sieraden zijn gerhodineerd waardoor ze niet zwart worden als u ze even niet draagt en dus mooi blijven. De sieraden zijn ook leverbaar in geelgoud of rose goud gezet met diamant of zirkonia.

Prijzen kunt u altijd bij ons opvragen.

E-mail info@duopenrose.nl of marionvanderuit@gmail.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.
Tags
Populaire artikelen