opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Nieuwe serieÁ‚  ringen voorzien van een persoonlijke vingerafdruk door lasertechniek.

Zilveren vingerafdrukring met lasertechniek

Nieuwe serie ringen voorzien van een persoonlijke vingerafdruk door lasertechniek.

Goldline Collectie van See You Gedenksieraden

Deze ringen uit de serie Goldline collectie worden door middel van een lasertechniek voorzien van een vingerafdruk. De laser volgt nauwgezet het ingewikkelde patroon waar de vingerafdruk zo bekend om is. Daarnaast is een vingerafdruk uniek dus wat is er mooier dan deze speciale ring te gebruiken als verlovings- of trouwring.

Vingerafdruk maken

De Zilveren Vingerafdruk ring is verkrijgbaar in een breedte van ongeveer 7 mm. De afdruk wordt overgenomen van een door jou aangeleverde afdruk op papier. Hoe je een mooie afdruk kunt maken kun je hier lezen.  

De afdruk in de zilveren ring is aan beide zijden begrenst door Zirkonia. Dit geeft een schitterend resultaat.

Wil je het nog iets mooier maken kun je aan beide zijden een aaschuifring (slider) toevoegen. Slider ringen zijn er gezet met Zirkonia maar er zijn ook gladde sliders voor het geval je het iets rustiger wilt houden.

Gouden Vingerafdrukringen

De ringen zijn er ook in het Wit Goud, Geel Goud of Rose Goud. De 14krt gouden ringen zijn voorzien van diamanten. Voor deze ringen zijn ook slider ringen beschikbaar. Bijpassende gladde gouden aanschuifringen maar ook aanschuifringen voorzien van diamanten. Alle materiaal zijn hoogwaardig en de ringen worden voorzien van een echtheidscertificaat.

Er zijn verschillende modellen, smal-strak met aan weerskanten Zirkonia, breder met een ronde cirkel zirconia’s waarin de vingerafdruk gelaserd is. Dezelfde modellen zijn beschikbaar in 14 krt Geel-Goud, 14 krt Wit-Goud en 14 krt Rose-Goud.

De binnenkant kan voorzien worden van naam en datum. Naast de ring zou eventueel ook nog een tekst gegraveerd (gelaserd) kunnen worden. Het is zelfs mogelijk een handgeschreven tekst aan te brengen met de lasertechniek. Of als er kinderen zijn een tekening van de kinderen. Laat je creativiteit de vrije loop, vraag het ons en wij gaan voor u kijken of het te realiseren is. 

gouden ring met diamanten en 2 aanschuifringen

Indien je niet precies je ringmaat weet zou ik deze op laten meten bij de juwelier U kunt ook bij ons een ringmaatje aanvragen, via deze link kun je deze eenvoudig bestellen. Ringmaatje bestellen.

Vingerafdrukringen worden niet alleen gebruikt als verlovingsring of trouwring. Vaak worden vingerafdrukringen ook gemaakt naar aanleiding van een overleden dierbare. Juist door het feit dat een vingerafdruk zo uniek is ontstaat er een heel persoonlijk sieraad wat alleen voor jou bestemd is.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@duopenrose.nl

Wij helpen u graag verder!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.
Tags
Populaire artikelen