opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

SEE YOU GEDENKSIERADEN - MEMORIES DESERVE NOTHING LESS

Assieraden en Gedenksieraden

SEE YOU gedenksieraden, memories deserve nothing less
 

SEE YOU Gedenksieraden blijft vernieuwen!

Nieuwe Ringen in de Collectie.

See you is constant op zoek bezig de collectie te vernieuwen en aan te passen aan de wens van de klanten. In deze snelle tijd waarin veel dingen snel veranderen worden ook steeds persoonlijkere sieraden gedragen. Het design moet eigentijds zijn maar ook tijdloos. Ga daar maar eens aan staan. 

Ook jonge mensen willen tegenwoordig vaak een gedenksieraad of een assieraad dragen en zijn vaak op zoek naar net iets anders. Het is ook niet voorbehouden aan alleen vrouwen, ook mannen houden van mooie stabiele sieraden die zij lang kunnen dragen. 

Zo is er momenteel een ring ontworpen waar de as rondom in kan worden aangebracht. Deze ring kan alleen gedragen worden, of in combinatie met andere ringen. Door de strakke gladde vorm lijkt deze ring het meest op de aanschuifring. Wanneer je deze asring draagt in combinatie met 2 aanschuifringen waarin zirkonia's zijn verwerkt geeft dit een prachtig effect. 

Zilveren ring rondom gevuld met as en strak afgewerktZilveren ring met as en zirkonia aanschuifringen

Een prachtige lijn elegante ringen in Zilver, Goud of Rose Goud zijn de hieronder gepresenteerde sieraden, deze ringen zijn voorzien van gezeefde as vermengt met hars waaraan een kleur is toegevoegd. Met deze dan verkregen resin wordt dan een "steen" gevormd. Hierdoor lijkt het of de ring is voorzien van een edelsteen. Het verschil is dat dit sieraad een "geheim" bewaard wat jij alleen weet. Het is mogelijk om de kleur te varieren we kunnen dus heel egaal - ondoorzichtig werken (behalve met de transparante hars) of we werken meer transparant. Zo kunnen we de kleur aanpassen aan je wensen. 

gouden ring waarin crematieas is verwerktzilveren ring met groene steenRosegouden ring met paarse

Assieraden een vak apart

Sinds een aantal jaren hebben wij in onze collectie de SEE YOU gedenksieraden. De designer Rob Leurs ontwierp in 2008 zijn eerste assieraad wat direct als opzienbarend werd gezien. Voor die tijd was het zichtbaar verwerken van crematieas een soort van “not done” in de juwelierswereld.

Terecht is Rob Leurs trots op zijn bedrijf waarin ze al meer dan 35 jaar actief zijn in de juweliersbranche. Als geen ander heeft hij zich gespecialiseerd in alle facetten van gedenksieraden.

De ontwerpen worden als zeer vernieuwend ervaren en zijn onlangs onderscheiden met de International Funeral Award.
 

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Alle See You gedenksieraden zijn uitgevoerd in kwalitatief hoge materialen. De zilveren sieraden zijn gerhodineerd waardoor ze niet zwart worden als u ze even niet draagt en dus mooi blijven. De sieraden zijn vaak ook leverbaar in goud gezet met diamant of zirkonia. Prijzen kunt u altijd bij ons opvragen.

De eerste ontwerpen bestonden uit 2 lijnen:

 1. Secret You gedenksieraden  – een aantal sieraden ontworpen voor asverwerking die voor anderen niet te zien was, als eigenaar van het sieraad wist je wat er in verwerkt was maar een ander zag het niet.
 2. See You gedenksieraden  - daar en tegen waren sieraden waarin de as zichtbaar verwerkt werd. Door de as met hars te vermengen en deze te laten uitharden onder UV-licht ontstond er een watervaste massa die goed in de uitsparingen van de asringen, asarmbanden en ashangers bleef zitten. En hoewel het er natuurlijk uit zag als as mooi om te zien.

Langzaam maar zeker groeide de collectie. Waren er eerst alleen ashangers, later kwamen daar ook een aantal mooie asringen bij. Prettige bijkomstigheid was en is dat de sieraden ondanks dat het designers sieraden zijn toch goed betaalbaar blijven.

Ruime keuze

Inmiddels bestaat de collectie uit heel veel mooie assieraden.  Assieraden die ook gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld haar in te verwerken.

Asverwerking met hars en kleur

Een noviteit is dat de hars en de as gekleurd kan worden zodat het bolletje wat gevormd wordt door hars, as en kleurpigment er uit gaat zien als een edelsteentje. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren: Rood, Wit, Blauw, Aqua, Geel, Groen, Oranje, Zwart, Paars en Transparant. Door het procedé lijkt de as te zweven in het assieraad.  Wilt u de stukjes helemaal niet zien kunnen we door middel van het toevoegen van meer kleur er voor zorgen dat de as helemaal in de kleur gevangen wordt. Niemand die weet wat er werkelijk in de “steen” zit. Wanneer u as naar ons toestuurt raden wij u sterk aan dit aangetekend te doen.

Het verleden heeft aangetoond dat de hars afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadig, of erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij raden u daarom aan om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren om bij verlies uw sieraad te kunnen vervangen.

Op onze site vindt u ringen met gekleurde as, dit zijn slechts voorbeelden. U kunt natuurlijk de kleur kiezen die u het mooiste vind.

kleurpigmenten voor assieraden gevuld met hars
 

Garantie

Elk sieraad wordt geleverd met een garantiebewijs. Op alle sieraden wordt 1 jaar garantie gegeven bij normaal gebruik.

Welke collecties kunt u verwachten bij See You Gedenksieraden?

Allereerst zijn er 3 mooie collecties:

 1. See You collectie
 2. Gold Line Vingerafdruk Collectie
 3. Royals Collectie

De See You collectie

Dit is de basis collectie. Een aantal assieraden kan gevuld worden met “droge” as. Met een trechtertje kun je zelf de as in deze sieraden doen. Het sieraad wordt vervolgens afgesloten door een draaidopje of een schroefje.  Sieraden waar as in verwerkt wordt met een uitsparing kunt u niet zelf vullen maar wij doen dat natuurlijk graag voor je zonder extra kosten.

Ashangers uit de See You Collectie 100-Series

Deze hangers kenmerken zich door de herkenbare vormen, bijvoorbeeld de traan hanger, de sleutel met en zonder versieringen van zirkonia’s. Hart hangers gevat in zikronia en de as in het midden. Of de ovaal hanger. Assieraden in Hartvorm zijn er in klein, middel en groot. Maar vergeet ook de ster niet of de vlinder. Kortom voor elk wat wils.

Recentelijk zijn er kleine ahangertjes toegevoegd aan het assortiment, in ovaal, rond en traan vorm. Bij een aantal modellen is een ketting inclusief. Als dit zo is staat dit er uitdrukkelijk bij vermeld.

                               Ashanger waar as in verwerkt is

Charms - Bedels

Je kent ze vast wel, de bedelarmband. Verschillende merken hebben de laatste jaren een bedelarmband met bedels gelanceerd. Rob Leurs heeft een aantal asbedels ontworpen die aan deze bedelarmbanden gedragen kunnen worden. Er zijn er die je op de armband schuift maar andere modellen kunnen op de armband geschoven worden en hangen als een asbedelcharm aan de armband. Al deze charms passen op de meest bekende merken armband zoals Trolbeads, Pandora en Be iMenso.

Bedels waar as in verwerkt kunnen worden

Zilveren Asringen en ashangers 200-Series

Sinds kort zijn er een aantal strakke ringen met bewerking toegevoegd aan de collectie. Deze aringen hebben een moderne uitstraling en er zijn bijpassende hangertjes bij te krijgen. Het compartimentje waar de as met de hars in wordt verwerkt is er in zilver maar ook in het goud. Dit geldt ook voor de ashangers.

moderne strakke asringen

Manchetknopen

Ga jij eerdaags trouwen of heb je een speciaal feest? Ben je gewend om pakken naar je werk te dragen dan zijn de Manchetknopen van See You iets voor jou. Er zijn 3 paar manchetknopen ontworpen waar as in verwerkt kan worden. Stel je gaat trouwen en een ouder kan daar helaas niet meer bij zijn, je hebt nog wel een beetje as bewaard. Wij kunnen dit dan in de manchetknopen voor je maken zodat je ouder er op deze speciale dag toch bij je kunt zijn, heel dicht bij je.

Een andere mogelijkheid is om vingerafdrukken te laten graveren in manchetknopen. Je zou in de ene manchetknoop de vingerafdruk van de bruid kunnen laten maken en in de andere je eigen afdruk. Zo horen jullie altijd bij elkaar.

manchetknopen met vingerafdrukken of gevuld met as

Asoorbellen – 300 Serie

Alweer een noviteit, oorbellen voor zien van crematieas met hars. Een lust voor het oog. Deze serie bestaat uit kleine zilveren creolen waaraan kleine ashangers gehangen kunnen worden en asoorstekers.

De asoorstekers zijn of glad afgewerkt, afgewerkt met een randje zirkonia’s of afgewerkt met een parelrandje.

asoorbellen met stekers of als creolen

Ashanger inclusief ketting – 600 Serie

Deze trendy en modieuze colliers met alleszeggende symbolen zoals 2 harten in elkaar een cirkel van het leven, een vlinder of een ster zijn allemaal ashangers waaraan een ketting bevestigd zit.

Deze ascolliers zijn verkrijgbaar in zilver, zilver geelgoud verguld en zilver rosé verguld, de lengte van het collier is 42cm+3cm. Doormiddel van tussenoogjes kan het sieraad dicht tegen de hals worden aangedragen.

Mini kettinkjes gevuld met as

Deze subtiele kettinkjes zijn verkrijgbaar in zilver, 14 karaat witgoud, geelgoud en rosegoud. De as kan aan de voorzijde en aan de achterzijde gedragen worden. Net naar gelang uw stemming. De totale lengte van de colliers is 42CM. Optioneel is het mogelijk om een in het zelfde edelmetaal als de ketting een zirkonia in zilver of een diamant in goud toegevoegd worden. Dit kleinood wordt onderdeel van de ketting welke daardoor niet van de ketting kan glijden en u deze dus niet kunt verliezen. De symbolen waarin dit collier besteld kan worden zijn: Ster, Maan, Hart en Cirkel.

ster ashanger

Stalen Asringen

Edelmetalen zijn zachte metalen en niet echt krasbestendig. Wanneer je een beroep hebt waar je veel je handen moet gebruiken of gereedschappen moet gebruiken kun je beter kiezen voor een stalen ring. Op deze ringen  komen natuurlijk ook krasjes maar het materiaal is veel harder waardoor de ring er in ieder geval een veel langere tijd mooi uit blijft zien. Daarnaast kunnen we hem bij grote schades altijd bijwerken waardoor de krassen minder zichtbaar worden, mocht dat nodig zijn.

Stalen asringen zijn tegenwoordig net zo mooi als zilveren en er kunnen ook zirkonia’s in verwerkt worden. Daarnaast is er nog een aantal mensen die allergisch zijn voor zilver en voor deze personen is staal een prima oplossing.

Stalen asringen

Zilveren asringen in allerlei vormen breedtes en afmetingen

De zilveren ringen van het merk See You gedenksieraden kennen velen vormen, breedtes en symbolen. Zo zijn er hele fijne ringetjes met kleine asvakjes. Er zijn strakke ringen met of zonder steentjes en een heleboel fantasieringen. Zo heb je smalle ringen en brede asringen. Er zijn ook een aantal slider ringen ontwikkeld. Deze ringen of ring kan gedragen worden bij de de asring waardoor er weer een heel andere uitstraling ontstaat. Kijk eens rustig rond via onderstaande link. Er zit er vast een voor je bij waar jij blij van wordt.

Zilveren ringen waar as in verwerkt kan worden.

Zilveren armbanden gevuld met haar of as

De zilveren "armbanden, met scharnier zijn echt prachtig vormgegeven. In de bovenkant kunnen we de as verwerken wederom al dan niet met een kleurpigment.  Ook in de armbanden zijn er sierarmbanden in zilver, zilver goldplated en zilver rosegoldplated, het zijn elegante chique armbanden waarvan je op het eerste gezicht zeker niet ziet dat het om een rouw armband gaat.

In deze armband kunnen we ook een haarstreng verwerken, deze haarstreng moet echter wel minimaal 6 centimeter lang zijn om tot een mooi resultaat te komen.

slavenarmband met gevlochten haarstreng

Lederen asarmbanden

Voor de heren heeft Rob Leurs een aantal stoere armbanden ontworpen van leer in combinatie met zilver of met staal. In de sluiting van sommige armbanden kan een vingerafdruk worden gegraveerd of er kan as in worden verwerkt. Soms is er ruimte genoeg op de armband en kan bijvoorbeeld naast de asverwerking op een ander gedeelte van de armband een vingerafdruk worden gegraveerd.

De lederen banden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren dit is afhankelijk van het type armband welke je kiest.

Brede lederen asarmband

ROYALS een collectie voor Koningen, Koninginnen, Prinsen, Prinsesen en voor U natuurlijk

Deze collectie kenmerkt zich door haar pure schoonheid, ze zijn uitbundig maar elegant, ze zijn sierlijk maar niet over de top. De ringen zijn er in volledig zilver of met gouden of rosegouden fragmenten. In deze serie zijn er royal asringen, royal ashangers, royal asherenringen en royal asarmbanden. Ben jij op zoek naar iets heel speciaals dan zou je keuze zomaar op deze serie kunnen vallen. Ook in deze collectie kunnen we de as verwerken en met de toevoeging van kleur geeft het de serie een echt Royal uitstraling.

Royal Ring gevuld met asRoyal zilveren heren ring gevuld met as

GOLD LINE

Gold Line is de meest exclusieve as- en vingerafdruklijn in de collectie, elke ring is verkrijgbaar in Zilver, Goud en Rose Goud. Ook deze ringen kunnen verfraaid worden met aanschuifringen met zirkonia’s of diamanten.

Onderdeel van deze line zijn de vingerafdrukringen met gelaserde vingerafdruk met de mogelijkheid om de omlijsting met zirkonias af te werken of met diamanten.
Goldline assieraad met 2 sliders

Kettingen

SEE YOU beschikt ook over een aantal zilveren kettingen welke op verzoek vermaakt kunnen worden.

Ook zijn er Rubber kettingen met bajonet sluiting. Deze zijn er alleen in 45CM en 50CM.

Mini-Urnen van zilver

Soms wil je naast een foto een klein doosje met daarin een beetje as of een haarlokje. See You heeft een collectie kleine doosjes welke voorzien kunnen worden van een engeltje, een vlinder, een hond (400 rassen beschikbaar) of een kat (Angora/Perzisch/Korthaar – zittend of staand). Wilt u een ander symbool of dier op het doosje kunnen we hier een offerte voor maken.

Wilt u een gravering in het doosje is dit ook altijd mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Er zijn 6 standaard fonts waaruit u kunt kiezen:

 1. Arial Blank
 2. Bell MT
 3. Edwardian Script
 4. Calibri
 5. Freestyle Script
 6. Segoe print

SEE YOU GEDENKSIERADEN – MEMORIES DESERVE NOTHING LESS
 

Hoe gaat het vullen in zijn werk? Bekijk het hier.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.
Tags
Populaire artikelen