opc_loader

Menu

Zilver allergie? Kies voor staal.

Het komt voor dat ondanks het hoge zilvergehalte mensen toch niet tegen zilver kunnen. De 925/1000 zilver keur is namelijk geen puur zilver maar heeft altijd nog 5/1000 delen koper om het edelmetaal sterker te maken.  Sommige mensen kunnen net niet tegen dat kleine beetje koper en krijgen een  rode huid of jeuk waar het sieraad de huid raakt.

Er zijn alternatieven.

Natuurlijk kun je dan kiezen voor goud, wit goud of platina maar een betaalbaar alternatief is staal.

Tegenwoordig heb je stalen ringen en hangertjes die eruit zien als zilver maar gemaakt zijn van staal. Dit geldt ook  voor de assieraden.

Een sierlijk betaalbaar ashangertje van staal inclusief kettinkje voor slechts €22,50.

hart ashanger met ketting

Dat een mooi charmant assieraad niet duur hoeft te zijn bewijst dit charmante hartje van amper 1 centimeter.

Dit ashangertje is gemaakt van staal en is zilverkleurig. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor zilver of goud is dit een goed alternatief. Aan de zijkant van het sieraad zit een schroefje, wanneer je dit eruit draait kun je hier was crematie as in doen. Of bijvoorbeeld wat klein geknipt haar.

Er gaat natuurlijk niet heel veel in, ongeveer 1 gram, maar dat is net genoeg om je dierbare voor altijd dichtbij je te dragen.

Kettinglengtes:

Het kettinkje wordt door het hartje geregen waardoor er een mooi effect ontstaat en het hartje tegen de hals ligt. Het meegeleverde standaard kettinkje kun je kiezen in 2 maten:  45 centimeter of 50 centimeter.

Je kunt in deze tabel zien wat een mooie ketting lengte is en welke het beste bij je past.

Omdat het sieraad klein is kun je het eventueel bij je andere kettingen dragen.

Tags