opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Zoekt u een persoonlijke halsketting, een prachtig collier, een bedel of hanger met de afbeelding van uw hond?

Er zijn verschillende soorten colliers, in verschillende metalen, we hebben eenvoudige zilveren kettingen maar we hebben ook kettingen in zilver, geelgoud, roodgoud (rosegoud) of witgoud.

Het belangrijkste is dat u een halsketting vind die goed bij je past. Dat de kettinglengte lang genoeg is maar niet zo lang dat het sieraad zelf er niet meer goed door te zien is. Wat de beste kettinglengte voor jou is maak je natuurlijk zelf uit, daar kan niemand je in raden. Wel kunnen we je adviseren. Wat is een mooie kettinglengte?

Klik hier voor een handige tabel.

Zoek een passend collier uit.

We hebben b.v. de zogenoemde draadketting. Een gouden collier met een draaisluiting. Een mooie strakke halsketting die elegant om de nek valt. Een andere aparte ketting is de rubberketting met bajonetsluiting. De halsketting is voorzien van een stalen kern zodat de ketting niet kan scheuren. Deze valt rond om de hals en geeft een apart effect. Staat erg mooi bij een jurk met een lage halslijn. Daarnaast kun je kiezen uit de meer bekende Slangketting of Balletjes ketting. De iets minder bekende maar nog steeds populaire venetiaan collier met een prachtig klein schakeltje. De Swivel en Twin Link colliers zijn veel minder bekend maar daarom niet minder mooi. Zoek je iets anders, neem contact met ons op. Wij kunnen het dan voor je gaan zoeken. Want wij helpen u graag verder.

Wat is sterling zilver of  925 zilver?

Als we praten over hoogwaardig zilver dan bedoelen we 925 zilver of sterling zilver. 925 zilver bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% ander metaal b.v. koper. Het tweede metaal wordt toegevoegd om het materiaal te versterken. Zilver is erg zacht. Op het moment dat je anders met je ring over een tafel gaat zouden er direct diepe krassen in kunnen ontstaan en de ring zou zeer snel stuk kunnen gaan. Een zilveren sieraad is voorzien van een 925 stempel. De verhouding zilver en ander materiaal is vastgelegd in de waarborgwet van 1986. Dit om consumenten te beschermen tegen fraude.