opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Nieuwe collectie zilveren hangers

zilveren hangers

Nieuwe zilveren sieradenhangers  met een glasbolletje door Kunstenares Jacqueline Wouters.

Jacqueline Wouters is een Kunstenares die sieraden ontwerpt. In deze sieraden verwerkt zij glasbollen of glasobjecten waarin zij ook as van een dierbare gebruikt. Hierdoor wordt het sieraad natuurlijk heel persoonlijk.

Vers van de pers! Er zijn weer nieuwe zilveren hangers met daarin een 8MM glasbolletje.

Dit glasbolletje kan geblazen worden met as van een dierbare of met b.v. een haarlokje.

Nodig is het niet natuurlijk je kunt ook een favoriete kleur kiezen en een glasbolletje laten maken, gewoon omdat het een mooie zilveren hanger is. De glasbolletjes zijn verwisselbaar. Mocht je dus een mooie hanger hebben en af en toe een andere kleur glasbol willen dragen kun je deze laten maken en zo een hele collectie opbouwen.

De sieraden zijn van 925 Zilver. En hebben allemaal een betekenis.

De hangers zijn verkrijgbaar voor EUR 99,95 inclusief het glasbolletje. 

De Vlinder

Hoe vaak gebeurd het niet dat als iemand overlijdt er een vlinder met je meevliegt of bij de crematie is.
Eén vlinder is dan ook een van de mooiste dierensymbolieken en boodschappers op zielsniveau!
De vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie, mutatie en magie.

De Pootafdruk

Dit prachtige sieraad in de vorm van een Pootafdruk is voorzien van een As in Glasbol. Ter herinnering aan je trouwe viervoeter of gewoon omdat je van je hond of kat houdt. 

De Olifant

De olifant als symbool voor kracht, trouw, goede herinnering, geduld, verstandigheid en huwelijkse trouw.

Vooral in het hindoeïsme speelt de olifant een vooraanstaande rol: hij is er het symbool van de kracht van de heilige wijsheid, van verstandigheid, van koninklijke waardigheid en onoverwinnelijke macht; daarnaast van lang of eeuwig leven, onsterflijkheid en de overwinning op de dood. Er zijn meerdere goden met olifanten verbonden: Ganesha, de god van de schrijfkunst en de wijsheid, wordt afgebeeld met een olifantenkop; Indra, de behoeder van het oosten, rijdt op een witte olifant, en de hele wereld wordt gedragen door olifanten.

In het Boeddhisme is de olifant heilig, omdat het een witte olifant was die de geboorte van de Boeddha aankondigde. Hij symboliseert ook de onthechting van de boddhisattva (= boeddhistische monnik die de verlichting heeft bereikt). De olifant symboliseert geduld, liefde en goedheid.

Bij de Chinezen staat de olifant voor scherpzinnig verstand, energie en oppermacht.

Bij de Grieken en Romeinen is de olifant een attribuut van de god Mercurius, en verzinnebeeldt intelligentie.

Bij de christenen tenslotte komt hij weinig voor, maar waar dat wel het geval is, ziet men er een beeld van Christus in, die met zijn voeten de vijandige slang van de duivel vertrapt. In middeleeuwse geschriften geldt hij ook als zinnebeeld van de kuisheid, omdat men meende dat hij zich gedurende de twee jaar dat het wijfje een jong in haar schoot draagt, afziet van geslachtsverkeer.

Dansend door het Leven

Als je samen gelukkig bent geweest kun je best zeggen dat je dansend door het levend bent gegaan. Hoe mooi is het dan om een mooi sieraad te dragen wat de liefde voor jullie symboliseert. In het dansende paar zit een 8mm glasbolletje waar de as van uw liefde in zit verwerkt. Het glasbolletje is in alle kleuren leverbaar en ook verwisselbaar .In de jurk van de vrouw zitten zirkonia’s verwerkt..

Misschien mooi om te weten dat bij sommige culturen dansen heel gebruikelijk zijn bij een  uitvaart. Iedereen is dan betrokken bij de dans, zowel de dragers als de nabestaanden. De uitvaart doet kleurrijk aan . Toch zorgt het dansen ervoor dat iedereen zijn emoties kwijt kan. Wanneer de kistdragers de kist dragen dansen ze niet in een rechte lijn naar het graf. Ze lopen heen en weer en opzij , zodat kwade geesten de overledenen niet zullen volgen

Moeder en kind

Deze hanger symboliseert de liefde tussen Moeder en Kind. Een oneindige liefde die nooit stopt. Deze hanger kan als herdenkingshanger gedragen worden maar is ook een heel mooi moederdag cadeau. Je kunt dan een glazenbolletje in de favoriete kleur laten maken. Eventueel met een haarlokje of gewoon als mooie hanger. 

Het Hart

Het hart staat voor : liefde, evenwicht, de relaties met anderen, intimiteit, toewijding naar buiten treden. ik hou van mijzelf zoals ik ben. ik stuur liefde naar iedereen die ik ken. ik ben dankbaar voor alle liefde die mij omringt. Alle vroegere pijnen leg ik in de handen van de liefde. Ik aanvaard dat pijn noodzakelijk is voor mijn ontwikkeling en groei. Ik laat mijn hart schijnen en vanuit de diepten van mijn wezen geef ik liefde aan wie haar wil aanvaarden. De liefde van god vervult mij en opent mijn hart naar alle goedheid.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.
Tags
Populaire artikelen