opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Vingerafdruk ring als trouwring maar ook als herinneringsring.

Een ring staat voor een verbond, zonder begin en zonder einde. Wil je een alternatieve trouwring dan is een vingerafdruk ring hiervoor heel geschikt. Aan de binnenkant kun je nog een toepasselijke tekst laten graveren of b.v. de datum van jullie grote dag. Mooi is ook om de afdrukken in een halve hart vorm te graveren zodat de 2 halve vormen samen een hart vormen. 

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Een tastbare herinnering gegraveerd in je zilveren ring. Zo heb je een zichtbare herinnering aan een voor jou heel speciale persoon. Je kunt dus ook de afdruk van je kinderen in je ring laten zetten. Of je maakt er een gezinsring van en zet het hele gezin er op. Onder de afdruk aan de binnenkant van de ring kunnen we de namen van de kinderen graveren. Leuk voor Moederdag maar ook voor Vaderdag. Zo heb je ze altijd om je heen ook al zie je ze even niet.

Natuurlijk kun je ook een afdruk van je overleden dierbare er in laten graveren. Als blijvende herinnering. We kunnen de ringen in zilver en in goud leveren. Weet je je ringmaat niet? Je kunt bij een juwelier altijd even je maat op laten nemen. Heb je hier geen tijd voor kun je ook een ringmaatje bestellen dan kun je het eenvoudig thuis opmeten. We kunnen elke ring tot op de millimeter nauwkeurig voor u laten maken soms tegen een meerprijs maar dat staat duidelijk vermeld bij de ring die u eventueel wilt bestellen.