opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Muurdecoratie – Vlinders – gepassiveerd – 80cm

138,00
Afmeting
Coating
Staal

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Muurdecoratie – Vlinders – gepassiveerd – 80cm

Prachtige staal gepassiveerde wanddecoratie met 3 vlinders. Uniek design van hoge kwaliteit. Doordat deze wanddecoratie op een speciale manier is gepassiveerd onstaat er een subtiele kleurrijke gloed. Vanuit iedere hoek en door lichtinval kleuren de vlinders anders.

Deze wanddecoratie is op zich al een geweldige blikvanger, de achterliggende symboliek maakt deze  wanddecoratie alleen maar mooier!

Betekenis vlinder

De vlinder heeft meerdere symbolische betekenissen, die in vrijwel elke cultuur positief is. Een vlinder staat vooral symbool voor transformatie. Elke dag transformeren we, elke dag veranderen we. Geduld, vertrouwen en besef dat alles tot bloei komt wanneer de tijd rijp is. Zoals een rups in een cocon, als de tijd rijp is, zal veranderen in een prachtige vlinder. Vlinders wekken ook een gevoel van vreugde, lichtheid en vrijheid in ons. Vreugde, lichtheid en vrijheid die je zult ervaren door loslaten en accepteren. De vlinder staat ook symbool voor de drie stadia; leven, dood en wederopstanding. Reïncarnatie en op zielsniveau…….de boodschappers van “boven”.

Kenmerken

  • Exclusieve muurdecoratie van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Qau formaat ideaal voor b.v. boven een bank
  • Geweldig gelegenheidscadeau
  • Méér dan alleen een mooi en decoratief item
  • Inclusief bevestigings materialen

Materiaal

De wanddecoratie is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens op een speciale manier gepasiveerd. Hierdoor ontstaat er een kleurrijke gloed. Vanuit iedere hoek en door lichtinval kleurt de wanddecoratie anders. Iedere wanddecoratie heeft een eigen unieke kleur. Houd u er dan ook rekening mee dat de door u bestelde wanddeco nooit exact hetzelfde kan zijn als het getoonde voorbeeld.

Montage

Doormiddel van 4 schroeven word de wanddecoratie aan de muur bevestigd. Gaatjes waar de schroeven doorheen passen zijn uitgelaserd. De schroeven en afstandhouders worden meegeleverd.

Reiniging

De wanddecoratie kunt u reinigen doormiddel van een zacht doekje of sponsje met een beetje water en afwasmiddel. Niet schuren!

Belangrijke specificaties

Afmeting       83cm breed

60cm hoog

Materiaal      2 mm staal gepassiveerd

Kleur              diverse kleuren

Standaard ook verkrijgbaar in wit en antraciet/zwart, nikkel, brons. Andere Ral kleuren op aanvraag.

Kleuren

Reinigen          ja zie Reinigen

Vochtbestendig  ja

Muurdecoratie – Vlinders – gepassiveerd – 80cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Muurdecoratie – Vlinders – gepassiveerd – 80cm