opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Wanddecoratie – palmbladeren – gecoat staal – 80cm

138,00
Afmeting
Coating
Staal

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Wanddecoratie – palmbladeren – gecoat staal – 83cm

Wanddecoratie groot Palmbladeren

Prachtige staal gepassiveerde wanddecoratie met 3 Palmbladeren. Uniek design van hoge kwaliteit. Doordat deze wanddecoratie op een speciale manier is gepasiveerd ontstaat er een subtiele kleurrijke gloed. Vanuit iedere hoek en door lichtinval kleuren de palmbladeren anders.

Deze wanddecoratie is op zich al een geweldige blikvanger, de achterliggende symboliek maakt deze  wanddecoratie alleen maar mooier!

Betekenis palmblad

Een blad van een palmboom staat voor een spirituele overwinning, onsterfelijkheid, succes, overvloed en eeuwige vrede. Al bij de Romeinen was een palmblad het teken van overwinning. Ook in het Cristendom staat een palmblad voor overwinning,  echter een overwinning van de geest/ziel op het lichaam. In het Jodendom staat een palmblad voor overvloed en vrede.

Kenmerken

  • Exclusieve muurdecoratie van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Qua formaat ideaal voor b.v. boven een bank
  • Geweldig gelegenheidscadeau
  • Méér dan alleen een mooi en decoratief item
  • Inclusief bevestigings materialen

Materiaal

De wanddecoratie is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens op een speciale manier gepasiveerd. Hierdoor ontstaat er een kleurrijke gloed. Vanuit iedere hoek en door lichtinval kleurt de wanddecoratie anders. Iedere wanddecoratie heeft een eigen unieke kleur. Houd u er dan ook rekening mee dat de door u bestelde wanddeco nooit exact hetzelfde kan zijn als het getoonde voorbeeld.

Montage

Doormiddel van 4 schroeven word de wanddecoratie aan de muur bevestigd. Gaatjes waar de schroeven doorheen passen zijn uitgelaserd. De schroeven en afstandhouders worden meegeleverd.

Reiniging

De wanddecoratie kunt u reinigen doormiddel van een zacht doekje of sponsje met een beetje water en afwasmiddel. Niet schuren!

Belangrijke specificaties

Afmeting       83cm breed en 60cm hoog

Materiaal      2 mm staal gepassiveerd

Kleur              diverse kleuren

Standaard ook verkrijgbaar in wit en antraciet/zwart, nikkel, brons. Andere Ral kleuren op aanvraag.

Kleuren

Reinigen          ja zie Reinigen

Vochtbestendig  ja

Wanddecoratie – palmbladeren – gecoat staal – 80cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Wanddecoratie – palmbladeren – gecoat staal – 80cm