opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Ter herinnering Spelende Poes met Vlinder

Herinnering houder staand 28cm Spelende Poes met Vlinder

69,00
Herinneringshouders
Massief Houten Voet

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
3-6 weken

Herinnering houder staand  “Spelende poes /  kat”

We vinden het belangrijk om onze trouwe viervoeters op een vredige en vooral persoonlijke manier herdenken. Met deze achterliggende gedachte zijn de herinneringhouders en urnen ontworpen en gemaakt. Wanneer een huisdier ons ontvalt willen we het graag herinneren en maken we thuis een gedenkhoekje of huisaltaartje met een foto en andere dierbare spulletjes van onze trouwe viervoeter.  Deze herinneringshouder is zo ontworpen en gemaakt dat je aan het haakje heel gemakkelijk een assieraad kan hangen. De symboliek van het kunstwerk samen met de ashanger vormt een mooie herinnering aan de verbondenheid met jouw huisdier. Zelf heb je de keuze, je ashanger dragen of een mooi en eervol plekje in de herinnering houder. Ook kun je aan het haakje een penning of  andere dierbaar herinnerings item hangen. Op het plateautje is er plaats voor een fotolijstje, urntje, theelichtje, riem etc.

Betekenis van het object

Een wegvliegende vlinder wordt over het algemeen beschouwd als een bevrijdend symbool. Als algemeen symbool symboliseert de vlinder de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven, dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur. De spelende kat samen met de vlinder geeft dit gedenkobject een vertederende uitstraling.

Kenmerken

  • Uniek ontwerp
  • Van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Standaard leverbaar in diverse kleuren
  • Optie: as-reservoir in sokkel
  • Prachtig kunstobject

Materiaal

De poes is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat*. Standaard in de kleur wit (RAL 9003), antraciet zwart (RAL 7021) nikkel of brons. Andere RAL kleuren zijn leverbaar op aanvraag (zonder meerprijs).

De voet is van massief hout. Het hout is met de hand gebeitst. NB: Hout is een natuurlijk product, onder invloed van droge of vochtige lucht kan het gaan werken en kunnen er eventueel scheurtjes ontstaan.

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Reiniging

Met een vochtig doekje afnemen. Niet schuren!

Kwaliteitslabel

Een kwalitatief hoogwaardig urn, afkomstig van een ambachtelijk Nederlands bedrijf. Eigenares en tevens kunstenares Dorenda, ontwerpt en maakt unieke gedenkobjecten en gedenkurnen die ook als “gewoon” kunstzinnige decoratie integreren in uw interieur. Ontwerpen waarbij ze het gevoel laat spreken, gericht op (persoonlijke) “emoties” van u. Elk gedenkobject ofwel gedenkurn biedt u de mogelijkheid een persoonlijk en/of dierbare herinnerings item toe te voegen, zodat het gevoelsmatig ook écht bij u past. Ontworpen en gemaakt met de intentie kracht en steun bieden tijdens het verwerkingsproces en dierbare momenten te gedenken.

Belangrijke specificaties

Afmeting

Object; 28cm

Houten sokkel/plateau 28x15cm

Materiaal

Object; 2 mm staal gepoedercoat

Sokkel; massief hout

Kleur

Object; standaard wit (RAL 9003),antraciet zwart (RAL 7021), nikkel of brons.

              Andere RAL kleuren op aanvraag leverbaar.

Sokkel : i.c.m. RAL kleur 7021 of brons, donkere sokkel

               i.c.m. RAL kleur 9003, licht of blanke sokkel

               i.c.m. Nikkel, houtkleurige sokkel

           Bij bestelling kunt u de gewenste kleuren voor zowel object als sokkel doorgeven.

Optie

Keepsake urn: + € 10,00. Uitsparing met as- buisje in houten sokkel. Voor een symbolische hoeveelheid crematie-as.
Urn: Het object wordt geplaatst in een stalen sokkel. Deze sokkel is hol en dient tevens als as-ruimte. Het geheel word in kleur gepoedercoat.
Verkrijgbaar in 1.8L urn  € 189,00
 

Ter herinnering Spelende Poes met Vlinder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ter herinnering Spelende Poes met Vlinder