opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Interieurhanger – engel – gecoat staal – 28cm

32,98
Staal

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Wanddecoratie Engel

Prachtige staal gecoate interieurhanger engel. Een interieurhanger die leuk is voor o.a. het raam, aan een decoratie trap/tak of maak een mooie collage aan de muur met verschillende interieurhangers en wat persoonlijke items zoals foto’s en kleine lijstjes. De interieurhanger engel  is op zich al een mooi item, maar wist je dat een engel symbool staat voor universele liefde en bescherming. Deze geweldige interieurhanger is dus méér dan alleen een mooi en decoratief item.

Betekenis Engel

Een engel staat symbool voor universele liefde en bescherming. Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen. Hun taak is om over ons te waken en ons door het leven te leiden. De engelen staan klaar om ons emotionele steun, kracht en spirituele begeleiding te bieden. Een beeldje of een afbeelding van een engel in huis helpt ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel.

Kenmerken

  • Exclusieve muurdecoratie van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Door de verschillende mogelijkheden, passend in vrijwel ieder interieur
  • De interieurhangers zijn er in verschillende symbolen
  • Leuk cadeau
  • Méér dan alleen een mooi en decoratief item

Materiaal

De wanddecoratie is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* in de kleur wit (RAL 9003) of antraciet/zwart (RAL 7021). Andere Ral kleuren en RVS op aanvraag.

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Montage

Doormiddel van 4 schroeven wordt de wanddecoratie de muur bevestigd. Gaatjes waar de schroeven doorheen passen zijn uitgelaserd.

Reiniging

De wanddecoratie kunt u reinigen doormiddel van een zacht doekje of sponsje met een beetje water en afwasmiddel. Niet schuren!

Belangrijke specificaties

Afmeting           doorsnee 28cm

Materiaal          2 mm staal gepoedercoat

Kleur                wit (RAL 9003) of Antraciet/zwart (RAL 7021)

Reinigen           ja zie Reinigen

Vochtbestendig ja

Garantie           3 jaar

Interieurhanger – engel – gecoat staal – 28cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.