opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Interieurhanger – muurdecoratie met plateau – gecoat staal – 28cm

32,98
Staal

Heb je een vraag? Bel 06 40 56 81 39 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Wanddecoratie met plateau. 

Prachtige staal gecoate muurdecoratie, interieurhanger met plateau. Een interieurhanger waar altijd wel een plekje voor te vinden is in je huis. Bijvoorbeeld leuk in de gang met een theelichtje of je favoriete beeldje. Of maak een mooie collage aan de muur met verschillende interieurhangers en wat persoonlijke items zoals foto’s en kleine lijstjes.

Door simpelweg een ander item op het plateautje te plaatsen kunt je heel gemakkelijk de uitstraling van deze interieurhanger veranderen en aanpassen aan de interieur kleur en trend van het moment. Kortom een Interieurhanger waar je vele jaren plezier aan zult beleven.

 

Kenmerken

  • Exclusieve muurdecoratie van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Door de verschillende mogelijkheden, passend in vrijwel ieder interieur
  • De interieurhangers zijn er in verschillende symbolen
  • Leuk cadeau
  • Méér dan alleen een mooi en decoratief item

Materiaal

De wanddecoratie is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* in de kleur wit (RAL 9003) of antraciet/zwart (RAL 7021). Andere Ral kleuren en RVS op aanvraag.

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Montage

Doormiddel van 4 schroeven wordt de wanddecoratie de muur bevestigd. Gaatjes waar de schroeven doorheen passen zijn uitgelaserd.

Reiniging

De wanddecoratie kunt u reinigen doormiddel van een zacht doekje of sponsje met een beetje water en afwasmiddel. Niet schuren!

Belangrijke specificaties

Afmeting           doorsnee 28cm

Materiaal          2 mm staal gepoedercoat

Kleur                wit (RAL 9003) of Antraciet/zwart (RAL 7021)

Reinigen           ja zie Reinigen

Vochtbestendig ja

Garantie           3 jaar

Interieurhanger – muurdecoratie met plateau – gecoat staal – 28cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.