opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Interieurhanger – muurdecoratie Ster met plateau – gecoat staal – 28cm

55,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Wand herinnering houder 28cm – “Een ster, vol stralende herinneringen”

Wij willen onze dierbare graag op een persoonlijke, mooie en vredige manier herdenken. Met deze achterliggende gedachte zijn de prachtige herinnering houders ontworpen en gemaakt. Veel mensen maken thuis een gedenkhoekje of huisaltaartje met een foto en andere dierbare spulletjes van de overledene. Deze herinnering houder is zo ontworpen en gemaakt dat je aan het haakje heel gemakkelijk je assieraad kan hangen als je deze niet draagt. Nu heb je een keuze, je ashanger dragen of een mooi en eervol plekje in de herinnering houder. Ook kun je aan het haakje een ring, armband of andere dierbare spulletjes hangen. Op het plateautje is er plaats voor een fotolijstje, horloge, urntje, theelichtje, etc..

Deze wand herinnering houder is qau formaat ook zeer geschikt om o.a. boven een (nacht) kastje of het bed te hangen. Geen vallende fotolijstje meer op een overvol nachtkastje, maar een veilig en eervol plekje voor die mooie foto.

Betekenis ster

De ster geldt in vele culturen als symbool van goddelijke aanwezigheid. Een ster staat o.a. voor een lichtpuntje, een moment om nooit te vergeten en ter nagedachtenis van een dierbaar iemand. De ster verwijst naar de hemel.

Kenmerken

  • Uniek ontwerp
  • Van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Leverbaar i.c.m. met ashanger
  • Leverbaar voor buiten (RVS of speciale coating)
  • Méér dan alleen een mooi en decoratief item 

Materiaal

Het hart is van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* standaard in de kleur antraciet/zwart (RAL 7021) of wit (RAL 9003). Op aanvraag andere RAL kleuren leverbaar.

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Reiniging

Met een vochtig doekje afnemen. Niet schuren.

Belangrijke specificaties

Afmeting              Hart; doorsnee 28cm

                            Plateau 21,5cm breed x 10cm diep

Materiaal             Hart; 2 mm staal gepoedercoat

                            Kleur Engel ; standaard wit (RAL 9003) of antraciet zwart (RAL 7021)

                            Andere RAL kleuren op aanvraag leverbaar.

Interieurhanger – muurdecoratie Ster met plateau – gecoat staal – 28cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.