opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Interieurhanger – sterretjes met haakjes – gecoat staal – 28cm

32,98
Staal

Heb je een vraag? Bel 06 40 56 81 39 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Wanddecoratie Sterren

Prachtige staal gecoate interieurhanger met sterretjes. In ieder sterretje zit een klein haakje, hier kun je je kleine dierbare spulletjes aan ophangen. Voor een goede doorstroming van energie kun je er één of meerdere kristallen inhangen…..helemaal Feng Shui. Onze interieurhanger zijn leuk voor o.a. het raam, aan een decoratie trap/tak of maak een mooie collage aan de muur met verschillende interieurhangers en wat persoonlijke items. Kortom je kunt naar hartenlust combineren. De interieurhanger met sterretjes is op zich al een mooi item, maar wist je dat een ster symbool staat voor onder andere dromen, idealen en hoop. Een mooi en decoratief item en de prachtige betekenis maakt deze interieurhanger nog mooier.

Feng Shui

Mooi en decoratief item dat door de mogelijkheden ook perfect past in de Feng Shui filosofie. Hang in deze interieurhanger 1 of meer kristallen, voor een goede doorstroming van energie in jouw omgeving.

Betekenis ster

De ster komt in vele culturen voor en heeft dus voor velen een verschillend te interpreteren betekenis. De ster geldt in vele culturen als symbool van goddelijke aanwezigheid, eeuwigheid, dromen, idealen van licht in de duisternis en daarmee ook van hoop.

Een ster kan o.a. ook staan voor een lichtpuntje, een moment om nooit te vergeten of ter nagedachtenis van een dierbaar iemand. De ster verwijst naar de hemel.

Kenmerken

  • Exclusieve muurdecoratie van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Door de verschillende mogelijkheden, passend in vrijwel ieder interieur
  • De interieurhangers zijn er in verschillende symbolen
  • Leuk cadeau
  • Méér dan alleen een mooi en decoratief item

Materiaal

De wanddecoratie is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* in de kleur wit (RAL 9003) of antraciet/zwart (RAL 7021). Andere Ral kleuren en RVS op aanvraag.

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Montage

Doormiddel van 4 schroeven wordt de wanddecoratie de muur bevestigd. Gaatjes waar de schroeven doorheen passen zijn uitgelaserd.

Reiniging

De wanddecoratie kunt u reinigen doormiddel van een zacht doekje of sponsje met een beetje water en afwasmiddel. Niet schuren!

Belangrijke specificaties

Afmeting           doorsnee 28cm

Materiaal          2 mm staal gepoedercoat

Kleur                wit (RAL 9003) of Antraciet/zwart (RAL 7021)

Reinigen           ja zie Reinigen

Vochtbestendig ja

Garantie           3 jaar

Interieurhanger – sterretjes met haakjes – gecoat staal – 28cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.