opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Wanddecoratie – Ankh – gecoat staal – 68cm

Wanddecoratie Ankh Symbool

98,00
Kleur

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijden
Levertijd:
2 weken

Wanddecoratie Ankh

Prachtige wanddecoratie Ankh. Het Egyptische woord Ankh betekend ‘leven’ of ‘levenskracht’. Volgens de oude Egyptenaren is een dit symbool de sleutel naar het eeuwig geluk.

Kortom……..méér dan alleen een mooi en decoratief item!

Betekenis Ankh

De Ankh is een zeer krachtig voorwerp uit het oude Egypte. In de oudheid droegen de Egyptenaren dit symbool op afbeeldingen als teken van hun onsterfelijkheid, de sleutel van het eeuwig geluk. Het Egyptische woord Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’. Het is ook een anker naar eenheid, eenheid met het Zelf, eenheid met Al Wat Is, eenheid als kosmisch wezen. Het schenkt leven en levenskracht en geeft inzicht in wat echt belangrijk is in het leven, waardoor spectaculaire groei mogelijk is. Een Ankh helpt om je energiebalans te versterken, bij persoonlijke groei en ontwikkeling en houd je in evenwicht.

Kenmerken

  • Exclusieve muurdecoratie van Nederlandse bodem
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Duurzaam
  • Sierlijke uitstraling
  • Méér dan alleen een mooi en decoratief item

Materiaal

De wanddecoratie is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* in de kleur wit (RAL 9003) of antraciet/zwart (RAL 7021). Andere Ral kleuren en RVS op aanvraag.

*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Montage

Doormiddel van 4 schroeven wordt de wanddecoratie de muur bevestigd. Gaatjes waar de schroeven doorheen passen zijn uitgelaserd.

Reiniging

De wanddecoratie kunt u reinigen doormiddel van een zacht doekje of sponsje met een beetje water en afwasmiddel. Niet schuren!

Belangrijke specificaties

Afmeting           doorsnee 50cm

Materiaal          2 mm staal gepoedercoat

Kleur                wit (RAL 9003) of Antraciet/zwart (RAL 7021), Nikkel Coating of Brons Coating, Gepassiveerd (olie achtige gloed)

Reinigen           ja zie Reinigen

Vochtbestendig ja

Meegeleverd     4 schroeven en pluggen

Garantie           3 jaar

Wanddecoratie – Ankh – gecoat staal – 68cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Wanddecoratie – Ankh – gecoat staal – 68cm