opc_loader

Menu

Een Ashanger als tastbare herinnering, een echte blikvanger.

Voor wie zijn de hangers ontworpen?

Elke hanger is ontworpen met jou als klant in het achterhoofd. Zodat jij iets vindt wat echt bij je past. Of wat jou gevoel verbeeld voor degene die je bij je wilt dragen in deze hanger. Ashangers zijn er in vele vormen en maten.

Kleine maar fijne ashangers, met voor jou een speciale betekenis.

Zo zijn er kleine hangertjes waarin as verwerkt kan worden die je zowel met de as naar je toe als zichtbaar kunt dragen. Er zijn ook grotere varianten die voor jou een speciale betekenis kunnen hebben. De vlinder b.v. staat schoonheid en vrijheid. Aan de achterkant in een vleugel doen we de as vermengt met hars. Eventueel kunnen we de hars kleuren. De open vleugel staat voor onvoltooid. Te vroeg, nog niet af. Maar misschien is de betekenis voor jou wel een hele andere. Zolang het maar goed voor je voelt.

Wij voelen met je mee, ook wij hebben verliezen geleden en zijn door diepe dalen gegaan. We staan graag voor je klaar. Waarom? Omdat er ook iemand voor ons klaar stond toen dat nodig was.

41 Artikelen

Klik hier voor een korte video over het vullen van uw assieraad.

De ashanger is een persoonlijk sieraad wat je eenvoudig altijd kunt dragen. Belangrijk bij het dragen van een ashanger is dat het bijbehorend collier de juiste lengte en dikte heeft. Een zwaar collier kun je niet aan een heel dun kettinkje hangen, dat is niet echt veilig. Ook de lengte van het collier is belangrijk. Is de ketting te lang zou de hanger tegen een tafelrand kunnen slaan waardoor er beschadigingen optreden. Om je te helpen welke lengte voor jou de juiste is hebben wij een tabel gemaakt die je kunt raadplegen. Klik hier om de tabel te openen.

Ashangers zijn er in vele stijlen en prijsklasses.

Zilver is een betaalbaar materiaal en omdat alle hangers gerodineerd zijn blijven ze ook mooi als je de hanger even niet draagt. Sommige ashangers kun je eenvoudig zelf vullen. Voor andere sieraden (hangers met ingeharst as) laten we dit aan de expert over.

Zichtbaar of onzichtbaar?

Je kunt kiezen om de as zichtbaar of onzichtbaar te dragen. Er zijn zelfs kettinkjes met hangertjes die je aan 2 kanten kunt dragen, vandaag mag iedereen zien, morgen draag ik de as naar me toe en houd ik het voor mijzelf. Door de as te kleuren met een pigment ziet de as eruit als een edelsteen en dan zou je het eenvoudig zichtbaar kunnen dragen zonder dat iemand anders het ziet. Maar al deze keuzes zijn natuurlijk persoonlijk. Er zijn 9 kleurpigmenten en als 10de optie kunt u de as zonder toegevoegde kleur in laten harsen.

Ashangers in zilver, goud, wit-goud, rose-goud of staal

Naast zilveren ashangers zijn er ook hangers in andere edelmetalen. Een ander mogelijkheid is een ashangertje in staal. Staal is een sterk materiaal waar niet snel krassen op komen. Staal heeft momenteel nog wel als nadeel dat de hangers vaak wat zwaarder en groter zijn. Je kunt er eenvoudig de as zelf in doen. (kleine hoeveelheid ongeveer 1 gram). Deze worden ook voor dieren vaak gebruikt en zijn er met b.v. dierenpootjes van zirkonia’s.

Op al onze assieraden zit een garantie van 1 jaar.

De as die over is krijgt u altijd keurig retour.

Vergeet niet om een klein beetje as te bewaren, mocht er dan ooit iets met je asring gebeuren, b.v. verlies van het sieraad, kunnen wij altijd nog een nieuw assieraad voor je maken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons e-mail adres: info@duopenrose.nl

Testemonials van onze klanten kunt u lezen op de KIYOH pagina (box rechtsonder op de site). Wij zijn trots op de positieve reacties en doen voor iedereen onze uiterste best om een zo mooi mogelijk sieraad af te leveren.

Een greep uit de reacties:

"Hele fijne communicatie. Helder en congruent. Snelle levertijd"

"Goede service en mooie sieraden!"

"Fantastische service. Hele fijne mensen !"

"Ik ben helemaal tevreden! Ik zal duo Penrose bij iedereen aanraden! Goede service vriendelijk personeel, goede communicatie je word van elk stapje op de hoogte gehouden.
En ook over de nazorg en de garantie ben ik helemaal tevreden!"