opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Een website in Persoonlijke Sieraden, assieraden en gedenksieraden voor Troost en Herinnering.
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Marion en Willem, eigenaar van DuoPenrose v.o.f. waar DuoPenrose.nl onderdeel van is. DuoPenrose.nl is een website in assieraden en persoonlijke sieraden voor troost en herinnering.
 

Verloren

Tijdens het beoefenen van zijn favoriete sport, mennen met paard en wagen, kwam mijn broer en zwager Dick om het leven. De wereld stond helemaal stil, we voelden ons verloren. Onze lichamen deden zo’n pijn dat het leek of we door een trein waren overreden. We hadden een haarlokje bewaard en waren op zoek naar een mooi sieraad om daar het haarlokje in te laten verwerken.
 

Op zoek naar een gedenksieraad

Tijdens onze zoektocht werd het duidelijk dat het veel  tijd kostte om alle juweliers af te lopen om collecties te bekijken en iets uit te zoeken wat naar ons zin was. Online was er wel wat te vinden maar de mooie sieraden, zoals bijvoorbeeld assieraden, haarsieraden en vingerafdruksieraden waren vaak alleen bij een begrafenisonderneming te vinden. Reden genoeg om zelf een website te beginnen en een mooie collectie samen te stellen van alle sieraden die we tegen kwamen.
 

See You Gedenksieraden 

See You Gedenksieraden – Designers Sieraden van Rob Leurs – Rob Leurs ontwerpt de mooiste asringen, asarmbanden, ashangers, asoorbellen, en asmanchetknopen. Deze sieraden worden in verschillende metalen en edelmetalen gemaakt. Staal, zilver, geel goud en witgoud versiert met zirkonia of diamanten. As of haar kan verwerkt worden in de sieraden door de as te vermengen met een hars en te laten uitharden onder UV-licht. Eventueel kan de hars vermengd worden met een kleurpigment waardoor het er uit ziet alsof er een steen in de ring is gezet.

See You gedenk- en assieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. De sieraden symboliseren aan de ene kant het afscheid nemen van een dierbare ter wijl aan de andere kant het nog mogelijk is de persoon nog te `zien`. Dit d.m.v. de as die je bij je draagt van je dierbare. De sieraden zijn zo stijlvol ontworpen dat het niet in eerste instantie te zien is dat het om een sieraad gevult met as gaat. De vormgeving is zo gemaakt dat het in eerste instantie om een uniek design sieraad gaat.

Als iemand overlijdt, is het voor veel mensen een grote troost om een aandenken te hebben van deze persoon. Iedereen heeft daar weer andere ideeën over. Omdat het ´zien´ van de as van de overledene  voor sommigen toch als schokkend wordt ervaren heeft Rob Leurs ook een Secret You gedenk- en assieradenlijn ontworpen. Deze lijn is er speciaal voor nabestaanden die het op prijs stellen een sieraad te dragen waarbij de inhoud alleen bekend is bij de drager. De ontwerpen zijn er in een combinatie van glanzend en gematteerde sieraden. Alle sieraden worden geleverd in een luxe verpakking.

Omdat het hier om sieraden gaat met een emotionele waarde is het van belang dat u iets kiest wat u echt mooi vindt om de crematie as van uw overleden dierbare in te bewaren. Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Wij kunnen u ook in contact brengen met de ontwerper zodat er voor u een uniek sieraad ontworpen kan worden.
 

My iMenso

My iMenso  - deze sieraden zijn bekend om het unieke wissel systeem. Je kunt 1 medaillon aanschaffen met ketting en deze steeds voorzien van een andere inhoud. Omdat de collectie van My iMenso heel groot is en bestaat uit medaillons, ringen, kettingen en oorbellen hebben we voor dit merk gekozen om door te linken naar een aparte site voor de My iMenso collectie.
 

Assieraden en Gedenksieraden voor Troost en Herinnering

Wanneer u op onze site terecht bent gekomen bent u op zoek bent naar een voor u belangrijk, persoonlijk sieraad. Dat kan zijn omdat u gaat trouwen en daarvoor  (vingerafdruk)ringen wil bestellen maar het kan ook zijn omdat u een dierbare heeft verloren en u op zoek bent naar een mooi assieraad of gedenksieraad. Op deze site proberen wij een aantal vragen te beantwoorden via de FAQ. Heeft u geen zin om alle informatie te lezen en wilt u snel antwoord, bel ons gerust op. We nemen dan alles met u door en kunnen u via e-mail een samenvatting sturen zodat u het nog even na kunt lezen.

E-mail - info@duopenrose.nl

Webshop Keurmerk - Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk zodat u er zeker van kunt zijn dat wij onze afspraken met u nakomen volgens de wettelijke regels.

Met vriendelijke groet,

Marion en Willem van de Ruit - DuoPenrose v.o.f.

Tel: nul zes 48 11 71 92