opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Een website in Persoonlijke Sieraden, assieraden en gedenksieraden voor Troost en Herinnering.
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Marion en Willem, eigenaar DuoPenrose v.o.f. waar DuoPenrose.nl onderdeel van is. Een website in assieraden en persoonlijke sieraden voor troost en herinnering.
 

Verloren

Tijdens het beoefenen van zijn favoriete sport, mennen met paard en wagen, kwam mijn broer en zwager Dick om het leven. De wereld stond helemaal stil, we voelden ons verloren. Onze lichamen deden zo’n pijn dat het leek of we door een trein waren overreden. We hadden een haarlokje bewaard en waren op zoek naar een mooi sieraad om daar het haarlokje in te laten verwerken.
 

Op zoek naar een gedenksieraad

Tijdens onze zoektocht werd het duidelijk dat het veel  tijd kostte om alle juweliers af te lopen om collecties te bekijken en iets uit te zoeken wat naar ons zin was. Online was er wel wat te vinden maar de mooie sieraden, zoals bijvoorbeeld assieraden, haarsieraden en vingerafdruksieraden waren vaak alleen bij een begrafenisonderneming te vinden. Reden genoeg om zelf een website te beginnen en een mooie collectie samen te stellen van alle pareltjes die we tegen kwamen.
 

Collecties

Destijds, en nu klinkt het of we in het jaar kruik zitten, wilden leveranciers nog niet graag leveren aan webwinkels. Na lang zoeken vonden we een paar mooie merken die ons het vertrouwen gaven om hun merken via onze website te verkopen.
 

IloveSilver

I love silver – zilveren ringen met vingerafdrukken, handschriften, teksten en tekeningen gemaakt door Jan Rikken – edelsmid.

Uniek, iedereen wil zich speciaal voelen. Niet elke dag maar zo af en toe is het fijn als iemand iets speciaals voor je doet waardoor jij je uniek en gewaardeerd voelt. Zo zijn er natuurlijk de speciale dagen zoals kerst, je huwelijksdag je verjaardag, de geboorte van je kind, je wordt mama, of papa al dan niet voor de eerste keer. Of je trouwt, of je rouwt. Voor al deze gebeurtenissen hebben wij speciale sieraden, zilveren sieraden van het merk IloveSilver.

Zilveren ringen waarin jij een eigen handgeschreven tekst kunt laten graveren. Zilveren ringen waarin we jou vingerafdruk zetten of van een dierbare. Zilveren ringen waarin we de tekening van je kind graveren. Of we combineren het een vingerafdruk aan de buitenkant en een handgeschreven tekst aan de binnenkant. Dit kan natuurlijk zowel voor hem als voor haar. Je kunt het glanzend laten afwerken of juist mat. Je kunt de vingerafdruk laten bewerken waardoor deze er extra duidelijk uit komt te zien (zwart). Maar je kunt hem natuurlijk ook zilverkleurig laten. Het is allemaal mogelijk en onze edelsmid maakt het voor je. Voor jou, omdat je speciaal bent.

Heb je andere wensen, wensen die je niet direct in de webshop ziet staan, wij maken ook maatwerk. Stuur ons een e-mail waarin u uw wensen kenbaar maakt en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.
 

See You Gedenksieraden 

See You Gedenksieraden – Designers Sieraden van Rob Leurs – Rob Leurs ontwerpt de mooiste asringen, asarmbanden, ashangers, asoorbellen, en asmanchetknopen. Deze sieraden worden in verschillende metalen en edelmetalen gemaakt. Staal, Zilver, Geel Goud, Wit Goud versiert met zirkonia of diamanten. As of haar kan verwerkt worden in de sieraden door de as te vermengen met een hars en te laten uitharden onder UV-licht. Eventueel kan de hars vermengd worden met een kleurpigment waardoor het er uit ziet alsof er een steen in de ring is gezet.

Als iemand overlijdt, is het voor veel mensen een grote troost om  een aandenken te hebben van deze persoon.
Iedereen heeft daar weer andere ideeën over.

See You gedenk- en assieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. De sieraden symboliseren aan de ene kant het afscheid nemen van een dierbare ter wijl aan de andere kant het nog mogelijk is de persoon nog te `zien`. Dit d.m.v. de as die je bij je draagt van je dierbare. De sieraden zijn zo stijlvol ontworpen dat het niet in eerste instantie te zien is dat het om een sieraad gevult met as gaat. De vormgeving is zo gemaakt dat het in eerste instantie om een uniek design sieraad gaat.

Omdat het ´zien´ van de as van de overledene  voor sommige toch als schokkend wordt ervaren heeft Rob Leurs ook een Secret You design gedenk- en assieraden lijn ontworpen. Deze lijn is er speciaal voor nabestaanden die het op prijs stellen een sieraad te dragen waarbij de ´geheime´ inhoud alleen bekend is bij de drager. De ontwerpen zijn er in een combinatie van glanzend en gemateerde sieraden. Alle sieraden worden geleverd in een luxe verpakking.

Omdat het hier om sieraden gaat met een emotionele waarde is het van belang dat u iets kiest wat u echt mooi vindt om de crematie as van uw overleden dierbare in te bewaren. Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Wij kunnen u ook in contact brengen met de ontwerper zodat er voor u een uniek sieraad kan worden ontworpen.
 

My iMenso

My iMenso  - deze sieraden zijn bekend om het unieke wissel systeem. Je kunt 1 medaillon aanschaffen met ketting en deze steeds voorzien van een andere inhoud. Omdat de collectie van My iMenso heel groot is en bestaat uit medaillons, ringen, kettingen en oorbellen hebben we voor dit merk gekozen om door te linken naar een aparte site voor de My iMenso collectie.
 

Assieraden en Gedenksieraden voor Troost en Herinnering

We begrijpen dat wanneer u op onze site terecht bent gekomen u op zoek bent naar een voor u belangrijk, persoonlijk sieraad. Het kan zijn omdat u gaat trouwen en daarvoor vingerafdrukringen wilt bestellen maar het kan ook zijn omdat u een dierbare heeft verloren en u op zoek bent naar een mooi assieraad of een gedenksieraad. Op onze site proberen wij een aantal vragen te beantwoorden via onze FAQ echter,  heeft u geen zin om al die informatie te lezen en wilt u snel op een aantal vragen antwoord, belt u ons dan gewoon even op dan spreken we u vragen even door en kunnen we ze altijd even bevestigen via de email zodat u ze nog even na kunt lezen.
 

Wij helpen u graag verder, met vriendelijke groet,  Marion en Willem van de Ruit - DuoPenrose

Marion - 06 40 56 81 39

E-mail - info@duopenrose.nl

  • Nieuwsbrief - interesse? Schrijf u in.
  • Spaarsysteem
  • Webshop Keurmerk
    • Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk zodat u er zeker van kunt zijn dat wij onze afspraken met u nakomen volgens de wettelijke regels.
       

Bezoek adres:

Ons bezoek adres is in onze winkel: MintleysMintleys is gelegen in de Laanstraat 53, 3743BB in Baarn, wij werken alsvolgt, indien u een mooi assieraad ziet kunt u dit in uw maat bestellen en in Baarn komen bekijken en/of passen. Ook kunt u in Baarn de as afgeven zodat u dit niet via de post hoeft te versturen. Wij bestellen het door u bestelde assieraad, we bellen u even om een afspraak te maken. Dan staan we altijd met voldoende personeel in de winkel om u de aandacht en tijd te geven welke het nodig heeft.

winkel in baarn

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 09.30 uur - 17.30 uur, zaterdag 09.30 uur - 17.00 uur.

Tel: 06 40 56 81 39

Met vriendelijke groet,

Marion - DuoPenrose v.o.f.

Mintleys is onderdeel van DuoPenrose v.o.f.