opc_loader

Menu

Hoe blijft uw Zilver mooi?

Fotogravures kunt u behandelen met HG zilver snelglansdip. In deze potten zit een plastic pincet welke u kunt gebruiken om de fotogravure vast te houden zonder deze te beschadigen. Wij raden af fotogravures i.v.m. krassen te behandelen met een zilverpoetsdoek.

Deze zilver dip is een snelreiniger voor dof en donker geworden zilver en verzilverde voorwerpen. Het is met name zeer geschikt voor sieraden en bestek, die door circa 5 a 10 seconden onderdompelen, hun oorspronkelijk kleur en glans terugkrijgen. Na de "dip" het voorwerp afspoelen onder de kraan en droog deppen met keukenrol.

Lees vooraf goed de gebruiksaanwijzing.

Hoe blijft uw Zilver mooi?

Wij raden voor al onze zilveren sieraden aan alleen op te poetsen met een zachte doek, omdat het hier om 925 gehalte zilver gaat (edelmetaal) is dat echt voldoende.

Voor alle sieraden geldt:
 

  1. Water en zeep tasten de materialen aan, daarom is het niet aan te raden de sieraden te dragen bij b.v. douchen of zwemmen.
  2. Gebruik van parfum/cremes/haarlak, deodorant (alcohol) tasten ook sieraden aan, wij raden dus aan de sieraden pas aan te doen wanneer u helemaal klaar bent.
  3. Tijdens sporten wordt altijd ontraden sieraden te dragen, transpiratievocht op zilver kan zwarte vlekken kan geven. Denk daarnaast ook aan veiligheid.
  4. Iedere swarovski kristal is behandeld met een speciale coating, bij gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen (b.v. alcohol) kan de coating aangetast worden.
  5. Gerhodineerd zilver wordt niet zwart en behoudt zijn glans ook al draagt u het niet. Ongerhodineerd zilver wordt donkerder als het bloot wordt gesteld aan lucht en niet wordt gedragen.
  6. U kunt zilver het beste opbergen in een afgesloten plastic zakje als u het niet draagt (gripzakje). Door de sluitstrip kan er geen nieuwe lucht bij en blijft uw zilver prachtig.