opc_loader

Menu

Heren As Ringen

Asring voor Heren, heel gewoon en toch zo bijzonder.

Ook mannen dragen ringen, dus is er ook voor de heren een mooie asringen lijn ontwikkeld. De ringen zijn breed en stoer, net als de damesringen van hoogwaardig materiaal zoals goud en zilver maar ook van Roest Vast Staal.

13 Artikelen

Klik hier voor een korte video over het vullen van uw assieraad.

Asring voor Heren, heel gewoon en toch zo bijzonder.

Ook mannen dragen ringen, dus is er ook voor de heren een mooie asringen lijn ontwikkeld. De ringen zijn breed en stoer, net als de damesringen van hoogwaardig materiaal zoals goud en zilver maar ook van Roest Vast Staal.

Zilveren heren asringen met een vleugje goud, zilver of rose goud.

Designers Ringen van Rob Leurs

De heren asringen uit de design lijn van Rob Leurs hebben b.v. een gevlochten band met een ovaal asvakje aan de bovenkant. Doordat er een randje goud is verwerkt in de ring krijgt de ring een speels effect hoewel deze zijn stoere uitstraling behoudt. Heren asringen worden vaak als pinkringen gedragen. Maar dat is een kwestie van smaak.De iets bredere ring heeft de uitstraling van de al eeuwen oude zegelring maar dan in een modern jasje.

Ook voor de as in de herenringen geldt dat we deze kunnen kleuren met pigment zodat het lijkt alsof er een edelsteen in de ring zit.Je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren, rood, blauw, geel, wit, transparant, aqua, roze, zwart, groen, oranje en paars.Door de as te zeven kunnen we werken met de wat grotere korreltjes, als we deze vermengen met de gekleurde hars en laten drogen onder UV licht zweven de korreltjes als het waren in de hars, dit geeft een heel mooi effect.

Juiste Ringmaat

Denk om de juiste ringmaat? Wanneer ook de ring eenmaal gemaakt is en voorzien is van as valt het niet mee om deze te verkleinen of te vergroten. Weet je niet precies wat je ringmaat is kun je deze laten opmeten bij een juwelier. Vindt je dit vervelend kun je ons ringmaatcentuurtje bestellen. Het geeft de maat aan in millimeters. Zorg ervoor dat als je ringmaatje om de vinger  schuift en aantrekt je even probeert of je hem van je vinger kunt afschuiven. Zijn de knokkels van je vingers iets breder dan het kootje is het wel zaak dat de ring nog over het kootje past.

Kies de asring niet te breed. Wanneer de lengte van het kootje niet zo groot is, is het belangrijk dat als de ring om de vinger zit je je vinger nog wel kunt buigen. Eventueel zou je dit kunnen testen door een bandje papier te knippen even breed als de ring, als je deze als ring om je vinger plakt kom je er snel genoeg achter of dit nog comfortabel zit.

De Roest Vast Stalen asring (RVS)

Deze ringen kunnen tegen een stootje, zilver en goud zijn vrij zachte materialen, staal daarentegen kan tegen een stootje. Wanneer je een beroep uitoefent waarbij je je handen fysiek gebruikt raden wij aan om i.p.v. een zilveren ring eens aan een stalen ring te denken. Ze zijn bestand tegen schokken en als je er mee over ander materiaal gaat b.v. steen of ijzer ontstaan er veel minder snel krassen en butsen in de ring. Daarnaast zijn de ontwerpen van de stalen asringen net zo mooi als de zilveren en gouden. Ze hebben ook een mooie matte gloed die vaak zeer gewaardeerd wordt door mannen.

Op al onze assieraden zit een garantie van 1 jaar.

De as die over is krijgt u altijd keurig retour.

Vergeet niet om een klein beetje as te bewaren, mocht er dan ooit iets met je asring gebeuren, b.v. verlies van het sieraad, kunnen wij altijd nog een nieuw assieraad voor je maken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons e-mail adres: info@duopenrose.nl