opc_loader

Menu

As sieraden

Zilveren en Gouden Assieraden. 

Sieraden om te gedenken, Sieraden om crematie as in te bewaren, een sieraad om te herinneren.
Onze assieraden collectie is met zorg uitgezocht en gemaakt van hoogwaardig zilver (925). De gedenksieraden zijn gemaakt van 925 zilver of 585 goud. ( prijzen op aanvraag). 
De See You assieraden lijn is ontworpen door Rob Leurs. Deze ontwerper wilde mooie betaalbare sieraden ontwerpen die voor iedereen bereikbaar zijn. 
De prijs kwaliteit verhouding is dan ook volledig in balans. 

Een assieraad is heel persoonlijk.

Soms is een sieraad gebaseerd op je persoonlijke voorkeur, maar veelal wordt er ook rekening gehouden met de voorkeur van de dierbare. Dit kan op verschillende manieren tot uiting komen. Hield de dierbare niet van bling en uitbundig wordt er bijvoorbeeld gekozen voor een ingetogen klein subtiel sieraad. Mooi van vorm, aanwezig maar niet opzichtig. Een voorbeeld hiervan is het Sterhangertje, half mat, half glanzend met 3 zirkonia's.

Zirkonia's ter herinnering aan elke mijlpaal in jullie leven

De glans en de zirkonia's staan voor het leven, waarbij de zirkonia's de bijzondere mijlpaaltjes voorstellen, het matte gedeelte staat voor onvoltooid. Nog niet af, onvolkomen, te vroeg. De as wordt aan de achterkant in het assieraad verwerkt waardoor alleen u weet hoe bijzonder dit sieraad in werkelijkheid is. Zo heeft elke sieraad zijn eigen betekenis en kunt u het assieraad aanschaffen welke het beste bij u en uw dierbare past.

Zilveren ashangers

Natuurlijk zijn er veel meer sieraden waar je uit kunt kiezen. Zo is er b.v. een prachtige Hart Hanger. Een gouden hart omlijst door een zilveren hart met een aantal zirkonia’s. Aan de achterkant is het middelste kleine hart hol. Wij vermengen de crematieas met een hars welke we achter in het holle hart aanbrengen. Daarna laten we de hars drogen onder UV licht. Daarna lakken we de as af met een toplaagje blanke hars voor een mooi effect. De laag die nu is ontstaan is echt bikkelhard en is bestand tegen vocht en/of water.

Gouden ashangers

Alle ashangers kunnen ook in goud vervaardigd worden. Vraag ons naar een offerte.

Eventueel kunnen we de hars een kleur geven met pigment en hier de as doorheen doen, er zijn 10 verschillende kleuren. Dit geeft een mooi effect en het sieraad ziet er dan niet direct uit als een assieraad.