opc_loader

Menu

Uw sieraden kunt u bij ons op de volgende manieren betalen:
 

Betalen

Betalen met IDEAL

U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving en u wordt automatisch doorgestuurd naar de internetbankierenpagina van uw eigen bank. U kunt op deze manier direct het bedrag van de bestelling overmaken. 
 

Betalen via AfterPay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor DuoPenrose v.o.f. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen. Voor deze services dient u wel eerst te registeren, als gast-koper zijn we niet in staat deze service aan te bieden!
 

Voor betalen via AfterPay wordt naast eventuele verzendkosten €1,95 extra kosten incl. BTW in rekening gebracht.
 

Vooruitbetaling

Als u kiest voor vooruitbetaling dan kunt u het bedrag overmaken op Rabobankrekeningnummer NL43RABO0378274546 t.n.v. Duopenrose v.o.f. Aalsmeer, Nederland. Wij versturen uw bestelling wanneer we uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling is verzonden.

Overmaken vanaf een buitenlandse rekening is mogelijk met invoer van de volgende gegevens: IBAN nummer NL43RABO0378274546 en BIC code: RABONL2U. Vermeldt deze gegevens niet in de omschrijving maar in de speciaal daarvoor bedoelde vakken in uw bankportaal. Meer informatie omtrent dit onderwerp wordt gegeven op de website van uw bank.
 

PayPal

Betaling per paypal is mogelijk, besteld u  echter boven de €220,- via Paypal en bent u een nieuwe klant, dan nemen wij eerst contact met u op en vragen een kopie van uw legitimatie bewijs. Dit omdat er helaas veel fraude met creditcards voorkomt. Wij behandelen uw gegevens uiteraard vertrouwelijk. Gouden bedels worden alleen verzonden indien betaald met ideal of vooruitbetalen per bank. Wilt u geen kopie van uw legitimatiebewijs inscannen en opsturen, dan kunt u via onze andere methodes betalen.