opc_loader

Menu

Oorbellen als assieraden,  Een nieuwe kijk op crematie assieraden. Prachtig om te dragen.

Compleet nieuw zijn onze asoorbellen. Waarschijnlijk een sieraad waar u nog nooit aan heeft gedacht. Deze asoorbellen zijn door de bewerking van as in combinatie met hars en kleurpigment niet direkt van andere oorbellen te onderscheiden. Alleen u kent het geheim van de steen!
De See You assieraden lijn is ontworpen door Rob Leurs. Deze ontwerper maakt betaalbare sieraden ontwerpen die voor iedereen bereikbaar zijn. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook volledig in balans.

14 Artikelen

Een assieraad is heel persoonlijk. Soms is een assieraad gebaseerd op je persoonlijke voorkeur, maar veelal wordt er ook rekening gehouden met de voorkeur van de dierbare. Dit kan op verschillende manieren tot uiting komen. Er zijn oorstekers en creolen met hangertjes eraan waar de as in wordt verwerkt.
Hoe maken we uw oorbel of ashangertje persoonlijk? Door de as van uw dierbare in een deel van de oorbel of ashanger te verwerken. We maken met het mengsel een mooie cabouchon die op een edelsteen lijkt. Om het sieraad verder te verfraaien kunnen wij ook kleurpigment toevoegen aan de hars. De kleur bepaald u zelf. Er zijn 10 kleuren beschikbaar. Het mengsel harden we uit onder UV licht, hierdoor ontstaat een effect alsof het lijkt of de as deeltjes zweven in de hars. Om te laten zien hoe het werkt kunt u hieronder klikken op een video waarin u het inharsproces kunt zien.

Klik hier voor een korte video over het vullen van uw assieraad.