opc_loader

Menu

Manchetknopen met Vingerafdruk of voorzien van Crematie as

Ga je trouwen dan is het natuurlijk super stijlvol als jij verschijnt met manchetknopen waarin de vingerafdrukken van je a.s. partner zijn gegraveerd. Deze nieuwe collectie Manchetknopen, ontworpen door Rob Leurs, zijn een passende zilveren accessoire waarmee je je kostuum helemaal compleet maakt. Daarnaast zijn er ook Manchetknopen ontwikkeld in Zilver die voorzien kunnen worden van as van een dierbare. Je draagt dan je geliefde altijd bij je zeker op momenten dat je ze het meeste mist. Speciaal voor Rouw en Trouw zijn deze Manchetknopen een blijvende herinnering aan een bijzondere dag of aan een bijzonder persoon.

9 Artikelen

Manchetknopen van Echt Zilver - 925 Zilver

De manchetknopen van een hoogwaardige kwaliteit zilver zijn speciaal ontworpen door Rob Leurs zodat mannen ook een andere accesoire kunnen kiezen en niet alleen een ring of een armband als mogelijkheid hebben als sieraad. De Manchetknopen met Vingerafdrukken zijn er in een rechthoekige, ronde en ovale vorm. Manchetknopen zijn natuurlijk ook altijd leuk om cadeau te geven b.v. met Vaderdag. Leuk met de afdrukken van de kinderen er in gegraveerd.

Gedenksierraad, dat kunnen bij uitstek Manchetknopen zijn

Het is uitermate stijlvol om in de manchetten van je overhemd speciale gedenkmanchetknopen te dragen. Je kunt deze manchetknopen of laten graveren met twee verschillende vingerafdrukken, bijvoorbeeld voor je trouwkostuum. Een manchetknoop met jou afdruk en een manchetknoop met de afdruk van je partner. Een andere mogelijkheid zijn manchetknopen waarin as is verwerkt. Weer eens heel iets anders en je dierbare altijd bij je op de voor jou meest speciale dagen. We kunnen de as en de hars eventueel kleuren, b.v. in de kleur van je pak of je stropdas om zo tot een mooi geheel te komen.

Deze manchetknopen krijgen zo een speciale emotionele waarde en zijn uniek. Geen vingerafdruk is immers hetzelfde.

We hebben voor de crematieas manchetknopen 1 theelepeltje as per manchetknoop nodig. Wij werken met respect met de as van je dierbare en elke korrel die over is krijgt u retour.

V.w.b. de vingerafdrukken. Hiervoor hebben wij goede afdrukken nodig en de maat van de afdrukken (om ze zo natuurgetrouw mogelijk te verkleinen). Hoe je goede afdrukken maakt kun je hier lezen. Vingerafdrukken maken.

Ben je in het bezit van een vingerafdruk kaart van b.v. Goldfinger van een begravenis ondernemer? Als je hier de afmetingen op zet in millimeters en een duidelijke foto van maakt kun je deze uploaden tijdens het bestelproces.

Wij beoordelen altijd de afdrukken voor we aan de gravering beginnen en laten u weten of ze bruikbaar zijn.