opc_loader

Menu

Manchetknopen Rechthoekig met as RL008SC

Artikelnr: RL008SC

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

7. Pigment voor Hars

195,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
7-10 werkdagen

Zilveren Rechthoekig Manchetknopen waarin in elke Manchetknoop crematie as is verwerkt.

De genoemde prijs is per paar,

De manchetknopen zijn gemaakt van hoogwaardig zilver (925) 

Om de manchetknopen te maken hebben we 1 theelepeltje as nodig. Deze as kunnen we ook nog voorzien van een kleurtje zodat de manchetknopen exact bij u pak of stropdas passen.

Uniek design

De collectie assieraden die wij voeren zijn ontworpen door Rob Leurs. Deze collectie onderscheidt zich door de prima prijs – kwaliteit verhouding gecombineerd met een modern design. Elk assieraad is met de grootste zorg samengesteld en voorzien van een certificaat/garantie bewijs.

Details

Een mooie manier van herinneren is een assieraad met daarin verwerkt de crematie as of een haarlokje van een dierbare. Altijd bij u, altijd om u heen. De asresten worden vermengt met een hars en zichtbaar aan de buitenkant in het sieraad verwerkt. Wenst u de haren in het sieraad te dragen kunnen we een heel klein lokje in kleine stukjes knippen en deze in de hars verwerken: zo zweven ze in de "steen".

De as of het haar wordt vermengt met hars (en eventueel kleur pigment) en uitgehard onder UV licht zodat de hars er niet meer uit kan en u de ring kunt dragen als elk ander sieraad.

Waar kunt u de as of het haar naar toesturen of afgeven?

U kunt het volgende adres gebruiken om de as naar toe te sturen, DuoPenrose v.o.f. Machineweg 187, 1432ES Aalsmeer of u kunt deze komen afgeven in onze winkel in Baarn, Mintleys Buitengewoon, Laanstraat 53, 3743BB Baarn. Daar kunnen we ook uw ringmaat nameten.

Wilt u de ring eerst zien, neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij dat de door gekozen ring aanwezig is bij Mintleys Buitengewoon in Baarn zodat u deze eerst kunt bekijken of passen.

Tip:

Hoewel het assieraad door de hars waterdicht is raden wij aan het sieraad tijdens het douchen of het zwemmen in chloorwater af te doen.

Bewaar altijd een klein beetje as voor als het een keer mis gaat, wij maken kunnen de as dan nogmaals voor u inharsen.

Manchetknopen Rechthoekig met as RL008SC heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Manchetknopen Rechthoekig met as RL008SC
Review plaatsen

Meest recente reviews