opc_loader

Menu

IloveSilver

I love silver – zilveren ringen met vingerafdrukken, handschriften, teksten en tekeningen gemaakt door Jan Rikken – edelsmid.

Uniek, iedereen wil zich speciaal voelen. Niet elke dag maar zo af en toe is het fijn als iemand iets speciaals voor je doet waardoor jij je uniek en gewaardeerd voelt. Zo zijn er natuurlijk de speciale dagen zoals kerst, je huwelijksdag je verjaardag, de geboorte van je kind, je wordt mama, of papa al dan niet voor de eerste keer. Of je trouwt, of je rouwt. Voor al deze gebeurtenissen hebben wij speciale sieraden, zilveren sieraden van het merk IloveSilver.

Zilveren ringen waarin jij een eigen handgeschreven tekst kunt laten graveren. Zilveren ringen waarin we jou vingerafdruk zetten of van een dierbare. Zilveren ringen waarin we de tekening van je kind graveren. Of we combineren het een vingerafdruk aan de buitenkant en een handgeschreven tekst aan de binnenkant. Dit kan natuurlijk zowel voor hem als voor haar. Je kunt het glanzend laten afwerken of juist mat. Je kunt de vingerafdruk laten bewerken waardoor deze er extra duidelijk uit komt te zien (zwart). Maar je kunt hem natuurlijk ook zilverkleurig laten. Het is allemaal mogelijk en onze edelsmid maakt het voor je. Voor jou, omdat je speciaal bent.

Heb je andere wensen, wensen die je niet direct in de webshop ziet staan, wij maken ook maatwerk. Stuur ons een e-mail waarin u uw wensen kenbaar maakt en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.