opc_loader

Menu

Bent u op zoek naar een mooi assieraad om de as van uw dierbare bij u te dragen?
 

See You Memorial Jewelry:

Wij voeren een assieraden collectie van het merk See You Memorial Jewelry. Deze kwalitatief goede assieraden onderscheiden zich door hun schoonheid en zijn ontworpen door Rob Leurs.
 

De See You collectie heeft de volgende 3 lijnen:

1. Assieraden uit de See You collectie

2. Assieraden uit de Royals collectie

3. Assieraden uit de Gold Line collectie
 

De assieraden collectie bestaat uit ringen, armbanden, hangers en oorbellen.
 

As zichtbaar bij u dragen:

De assieraden collectie van Rob Leurs onderscheidt zich doordat de as ook zichtbaar in het assieraad gemaakt kan worden. Door de as te vermengen met hars en droging onder UV licht hard de as uit en kan het assieraad gedragen worden als elk ander sieraad. 1)
 

As onzichtbaar bij u dragen:

Vind U het idee dat iedereen de as kan zien ongemakkelijk? Wij kunnen het assieraad ook vullen met een as hars gemengd met een pigment kleur (10 kleuren mogelijk). U dierbare was gek op de kleur blauw? Dan mengen we de as en de hars met een blauw pigment. Dit geeft het assieraad een hele persoonlijke uitstraling. Alleen u weet dat er as van uw dierbare in het assieraad is verwerkt, een ander valt het niet op.
 

925 Zilver of  585 Goud

Elk assieraad is vervaardigd van 925 zilver, 585 goud of een combinatie hiervan en daardoor van hoogwaardige kwaliteit. Alle stukken zijn gekeurd en gemerkt. Wij geven 1 jaar garantie op het assieraad. We raden u aan altijd wat as achter te houden. Mocht het dan echt een keer verkeerd gaan en de as uit het assieraad raken kunnen wij dit altijd weer voor u herstellen.
 

Vragen?

U kunt ons tijdens kantooruren bellen op 06 40 56 81 39.
 

24/7 bereikbaar via e-mail:

Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar per e-mail: info@duopenrose.nl. Doorgaans beantwoorden wij deze binnen enkele uren.

Indien u as naar ons verstuurd raden wij u aan dit aangetekend te doen om verlies te voorkomen.
 

1) Wij raden aan het assieraad tijdens het douchen en zwemmen in chloor water af te doen, dit i.v.m. de chemicaliën in zeepmiddelen en chloor. Dit kan de hars laag aantasten of dof slaan. Mocht dit gebeuren kunnen we het assieraad wel weer voor u opnieuw vullen of bijwerken.