opc_loader

Menu

Asring zilver RG035

Artikelnr: RG035

Zilveren Asring met zirkonia

1. See You Ringmaten

2. Graveer opties tekst

2.4 Overige graveer opties

3. Haar verwerken

5. As opsturen

6. Edelmetaal

7. Pigment voor Hars

7.1 Goublad, Zilver-, of Goudstof toevoegen?

10. Lettertype

185,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 weken
EAN
RG035

Zilveren asring

Uniek design

De collectie assieraden die wij voeren zijn ontworpen door Rob Leurs. Deze collectie onderscheidt zich door de prima prijs – kwaliteit verhouding gecombineerd met een modern design. Elk assieraad is met de grootste zorg samengesteld en voorzien van een certificaat/garantie bewijs.

Details

Een mooie manier van herinneren is een assieraad met daarin verwerkt de crematie as of een haarlokje van een dierbare. Altijd bij u, altijd om u heen. De asresten worden vermengt met een hars en zichtbaar aan de buitenkant in het sieraad verwerkt. Wenst u de haren in het sieraad te dragen kunnen we een heel klein lokje in kleine stukjes knippen en deze in de hars verwerken: zo zweven ze in de "steen".

De as of het haar wordt vermengt met hars (en eventueel kleur pigment) en uitgehard onder UV licht zodat de hars er niet meer uit kan en u de ring kunt dragen als elk ander sieraad.

Ringmaat

Mocht u twijfelen over u ringmaat kunt u altijd eerst een ringmaatje of een ringcentuurtje bestellen.

Bij de opties kunt u uw ringmaat aangeven.

Mocht u twijfelen aan u ringmaat kunt u ook altijd even bij de juwelier in de buurt even uw ringmaat op laten meten.

Ringmaat opmeten

Weet u uw ringmaat niet dan kunt u een ringmaatje bestellen en uw ringmaat opmeten in millimeters.

Hoe werken wij?

Wij behandelen de as en/of het haar met het grootste respect. Elke bestelling wordt 1 voor 1 afgewerkt zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Dit as of haar sieraad is belangrijk voor u. Wij gebruiken slechts een kleine hoeveelheid, elk korrel en/of haar die niet gebruikt wordt sturen wij aan u retour nadat het assieraad is voltooid.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst nemen wij altijd kontakt met u op via e-mail om alles nog even door te nemen en u van de nodige informatie te voorzien. Daarin vermelden wij u waar u de as of het haar naar toe kunt sturen. Graag altijd uw naam, adres en het ordernummer op het zakje vermelden zodat er geen vergissingen gemaakt kunnen worden met de as van uw dierbare.

Wilt u er een kleurtje aan geven?

Het is mogelijk de hars vermengt met as of haar te kleuren met een kleurpigment zodat uw assieraad er kleurrijker uit gaat zien. Er zijn naast transparant 8 verschillende kleuren. U kunt de kleur aangeven in de opties tijdens uw bestelling. Het uiteindelijke resultaat kan iets afwijken door de samenstelling van de kleur en de aangeleverde as- of haarresten.

Waar kunt u de as of het haar naar toesturen of afgeven?

U kunt het volgende adres gebruiken om de as naar toe te sturen, DuoPenrose v.o.f. Machineweg 187, 1432ES Aalsmeer. 

Wilt u de ring eerst zien of passen, lees dan bij FAQ wat wij voor u kunnen betekenen: https://www.duopenrose.nl/assieraad-bekijken-en-of-laten-vullen/

Tip:

Hoewel het assieraad door de hars waterdicht is raden wij aan het sieraad tijdens het douchen of het zwemmen in chloorwater af te doen.

Bewaar altijd een klein beetje as voor als het een keer mis gaat, wij maken kunnen de as dan nogmaals voor u inharsen.

Materiaal: Zilver (925)

Wij werken met ringmaten in millimeters. Hieronder vind u een tabel waarin u kunt zien hoe in welke range de millimeters passen in het Europese ringmaattabel systeem. Deze tabel is een vergelijk. Uw ring wordt exact op de millimeter gemaakt.

Binnendiameter (mm)
=

Vingeromtrek

Ringmaat EU

15mm

46-48mm

15

16mm

49-51mm

16

17mm

52-54mm

17

18mm

55-57mm

18

19mm

58-60mm

19

20mm

61-63mm

20

21mm

64-66mm

21

Asring zilver RG035 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Asring zilver RG035
Review plaatsen

Meest recente reviews