opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

zilveren ring waarin as is verwerkt

See You Gedenksieraden 

See You Gedenksieraden – Designers Sieraden van Rob Leurs – Rob Leurs ontwerpt de mooiste asringen, asarmbanden, ashangers, asoorbellen, en asmanchetknopen. Deze sieraden worden in verschillende metalen en edelmetalen gemaakt. Staal, Zilver, Geel Goud, Wit Goud versiert met zirkonia of diamanten. As of haar kan verwerkt worden in de sieraden door de as te vermengen met een hars en te laten uitharden onder UV-licht. Eventueel kan de hars vermengd worden met een kleurpigment waardoor het er uit ziet alsof er een steen in de ring is gezet.

Als iemand overlijdt, is het voor veel mensen een grote troost om  een aandenken te hebben van deze persoon.
Iedereen heeft daar weer andere ideeën over.

See You gedenk- en assieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. De sieraden symboliseren aan de ene kant het afscheid nemen van een dierbare ter wijl aan de andere kant het nog mogelijk is de persoon nog te `zien`. Dit d.m.v. de as die je bij je draagt van je dierbare. De sieraden zijn zo stijlvol ontworpen dat het niet in eerste instantie te zien is dat het om een sieraad gevult met as gaat. De vormgeving is zo gemaakt dat het in eerste instantie om een uniek design sieraad gaat.

Omdat het ´zien´ van de as van de overledene  voor sommige toch als schokkend wordt ervaren heeft Rob Leurs ook een Secret You design gedenk- en assieraden lijn ontworpen. Deze lijn is er speciaal voor nabestaanden die het op prijs stellen een sieraad te dragen waarbij de ´geheime´ inhoud alleen bekend is bij de drager. De ontwerpen zijn er in een combinatie van glanzend en gemateerde sieraden. Alle sieraden worden geleverd in een luxe verpakking.

Omdat het hier om sieraden gaat met een emotionele waarde is het van belang dat u iets kiest wat u echt mooi vindt om de crematie as van uw overleden dierbare in te bewaren. Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Wij kunnen u ook in contact brengen met de ontwerper zodat er voor u een uniek sieraad kan worden ontworpen.

Artikel 1 tot 20 (van de 256 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 256 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles