opc_loader

Menu

Ashanger Hart met versiering waarin Glasbol 8MM

Artikelnr: SKU B006

Grote van het Glasbolletje

Kettingen

Kleuren Glas

99,95

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 weken

Zilveren (925 zilver) Fantasie Hart met Verwisselbare Glasbol.

Het hart staat voor : liefde, evenwicht, de relaties met anderen,intimiteit,toewijding,,naar buiten treden. ik hou van mijzelf zoals ik ben. ik stuur liefde naar iedereen die ik ken. ik ben dankbaar voor alle liefde die mij omringt. Alle vroegere pijnen leg ik in de handen van de liefde. Ik aanvaard dat pijn noodzakelijk is voor mijn ontwikkeling en groei. Ik laat mijn hart schijnen en vanuit de diepten van mijn wezen geef ik liefde aan wie haar wil aanvaarden. De liefde van god vervult mij en opent mijn hart naar alle goedheid.

Ingesloten in een glazen bolletje bevindt zich een voor jou zo belangrijke herinnering aan een voor jou belangrijk persoon. 

Dit prachtige sieraad in de vorm van een Hart met versiersels is voorzien van een As in Glasbol. De glassbol heeft een grote van 8MM. De bolletjes kunnen gevuld worden met as maar ook met haar. Voor een Glasbolletje met haar is een lichte kleur misschien wel het mooiste, daardoor blijft u de kleur en de structuur van het haar zien.

De hanger kan open en dicht. Kies je favoriete kleur of de kleur van je dierbare om het nog persoonlijker te maken. 

De glasbolletjes zijn veilig verwisselbaar dus wanneer je er nog een bij wilt hebben in een andere kleur is dit zeker mogelijk.

Verliezen haast onmogelijk door de constructie.

Het is absoluut niet mogelijk om het bolletje te verliezen omdat het collier door de sluiting heen gaat. Er past een 8 mm bolletje in.

Asverwerking in het glasbolletje:

In het glasbolletje zit de as verwerkt. Dit wordt gedaan door glasstaven te verhitten en daarna de as van de overledene er in te drukken. Daarna wordt er net zo lang gedraaid totdat er een mooi rond balletje onstaat. Deze wordt overgepakt op een andere staaf en dan wordt er net zolang gedraaid tot de Glasbol exact 10MM is.  Hierna wordt het bolletje in de oven gelegd en langzaam terug gekoeld naar een de buiten temperatuur. Dit duurt ongeveer 3 uur. Dit voorkomt dat de glasbol knapt als het direct in de buitenlucht zou afkoelen. Hoe klein het bolletje ook is het is een tijdrovend proces om het uiteindelijke mooie resultaat van een persoonlijk sieraad te bereiken. 

Ketting: wordt niet meegeleverd.

De afmeting is 1.3 x 1 x 2 cm.

Ashanger Hart met versiering waarin Glasbol 8MM heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Hart met versiering waarin Glasbol 8MM
Review plaatsen

Meest recente reviews