opc_loader

Menu

Jacqueline Wouters - Kustenares

Herinneringssieraden

Handgemaakte sieraden met as of een lokje haar.

“Elk afscheid is de geboorte van een herinnering

Als iemand komt te overlijden en zal worden begraven of worden gecremeerd is het toch fijn om iets te bewaren van hem of haar. Een herinnering. Het geeft een goed gevoel iets bij je te dragen van de persoon waarvan je houdt, maar die er niet meer is. Of het nu een lokje haar is,of een assieraad 

Mijn moeder is in januari 2012 gestorven. De begrafenisondernemer vroeg vlak voordat ze gecremeerd werd of we nog een lokje haar wilde. Het voelde niet goed om iets van haar af te knippen. Toch zijn we achteraf blij dat we het wel hebben gedaan, omdat dat het enige is, samen met haar as, wat we nog van haar hebben. Zo kan ik nog elke keer even kijken hoe mooi haar witte haren waren.

Elk sieraad wordt de hand gemaakt, dus geen sieraad zal hetzelfde worden. Het is uw herinneringssieraad! Op de website vindt u verschillende mogelijkheden om het as van uw dierbare te bewaren. Een zilveren wisselring, hangers met asinglas, holle kralen, assieraden voor kinderen, as-in-knuffelglas. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

54 Artikelen