opc_loader

Menu

Ashanger Ster Glasbol 10MM

Artikelnr: SKU1374

Grote van het Glasbolletje

Kettingen

Kleuren Glas

199,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 weken

Zilveren (925 zilver) Ster-ashanger met 10MM Glasbol waarin as is verwerkt. 

De oude grieken zagen vallende of opstijgende zielen in vallende sterren. Zij dachten dat sterren openingen in de hemel waren van waaruit zielen konden incarneren. Plato stelde zelfs dat iedereen zijn specifieke ster heeft waar hij of zij na zijn dood naar terugkeert. Soms werden sterren ook als de ziel zelf gezien. Als een ster valt dan word er op aarde een baby geboren. De ster is dan de ziel die van de hemel naar de aarde reist.

Niet zo vreemd dat sterren na de dood een mooi symbool zijn om iemand te herdenken.

Dit prachtige sieraad in de vorm van een Ster Ashanger is voorzien van een As in Glasbol. De Asbol heeft een grote van 10MM. De bolletjes kunnen gevuld worden met as maar ook met haar. Voor een Glasbolletje met haar is een lichte kleur misschien wel het mooiste, daardoor blijft u de kleur en de structuur van het haar zien.

De hanger kan open en dicht.

De glasbolletjes zijn veilig verwisselbaar dus wanneer je er nog een bij wil in een andere kleur is dit zeker mogelijk.

Verliezen haast onmogelijk door de constructie.

Het is absoluut niet mogelijk om het bolletje te verliezen omdat het collier door de sluiting heen gaat. Er past een 10 mm bolletje in.

Asverwerking in het glasbolletje:

In het glasbolletje zit de as verwerkt. Dit wordt gedaan door glasstaven te verhitten en daarna de as van de overledene er in te drukken. Daarna wordt er net zo lang gedraaid totdat er een mooi rond balletje onstaat. Deze wordt overgepakt op een andere staaf en dan wordt er net zolang gedraaid tot de Glasbol exact 10MM is.  Hierna wordt het bolletje in de oven gelegd en langzaam terug gekoeld naar een de buiten temperatuur. Dit duurt ongeveer 3 uur. Dit voorkomt dat de glasbol knapt als het direct in de buitenlucht zou afkoelen. Hoe klein het bolletje ook is het is een tijdrovend proces om het uiteindelijke mooie resultaat van een persoonlijk sieraad te bereiken. 

Ketting kan apart bijbesteld worden.

Ashanger Ster Glasbol 10MM heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Ster Glasbol 10MM
Review plaatsen

Meest recente reviews