opc_loader

Menu

Ovale zilveren hanger met Glasbol

Artikelnr: SKU P004-5

Grote van het Glasbolletje

Kettingen

Kleuren Glas

199,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 weken

Zilveren Ashanger met Glasbol waarin as is verwerkt. 

Dit prachtige sieraad in de vorm van een ovale Ashanger is voorzien van een As in Glasbol. Er is een hanger geschikt voor een glasbolletje van 8MM en er is een hanger geschikt voor een glasbolletje van 10M. De bolletjes kunnen gevuld worden met as maar ook met haar. Voor een Glasbolletje met haar is een lichte kleur misschien wel het mooiste, daardoor blijft u de kleur en de structuur van het haar zien.

De hanger kan open en dicht.

De glasbolletjes zijn veilig verwisselbaar dus wanneer je er nog een bij wil in een andere kleur is dit zeker mogelijk.

Verliezen haast onmogelijk door de constructie.

Het is absoluut niet mogelijk om het bolletje te verliezen omdat het collier door de sluiting heen gaat. Er past een 8MM en 10MM bolletje in.

Asverwerking in het bolletje:

In het glasbolletje zit de as verwerkt. Dit wordt gedaan door glasstaven te verhitten en daarna de as van de overledene er in te drukken. Daarna wordt er net zo lang gedraaid totdat er een mooi rond balletje onstaat. Deze wordt overgepakt op een andere staaf en dan wordt er net zolang gedraaid tot de Glasbol exact 8MM en 10MM is.  Hierna wordt het bolletje in de oven gelegd en langzaam terug gekoeld naar een de buiten temperatuur. Dit duurt ongeveer 3 uur. Dit voorkomt dat de glasbol knapt als het direct in de buitenlucht zou afkoelen. Hoe klein het bolletje ook is het is een tijdrovend proces om het uiteindelijke mooie resultaat van een persoonlijk sieraad te bereiken. 

Ketting van 45CM wordt niet standaard meegeleverd. 

Ovale zilveren hanger met Glasbol heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ovale zilveren hanger met Glasbol
Review plaatsen

Meest recente reviews