opc_loader

Menu

Zilveren ring met As-Glasbol 10MM

Artikelnr: SKU RRR03

Grote van het Glasbolletje

Kleuren Glas

Ringmaat

269,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 weken

Zilveren Ring met zirkonia en Glasbol waarin as is verwerkt. 

Dit prachtige sieraad in de vorm van een omarming is voorzien van een As in Glasbol. In het sieraad zijn sprankelende zirkonia's verwerkt. De Asbol heeft een grote van 8MM. De bolletjes kunnen gevuld worden met as maar ook met haar. Voor een Glasbolletje met haar is een lichte kleur misschien wel het mooiste, daardoor blijft u de kleur en de structuur van het haar zien.

Elke ring wordt op maat gemaakt door Jacqueline, mocht je dus een afwijkende maat hebben kun je altijd even contact met ons opnemen. (Zie contact gegevens) 

De glasbolletjes zijn veilig verwisselbaar dus wanneer je er nog een bij wil in een andere kleur is dit zeker mogelijk.

Asverwerking in het bolletje:

In het glasbolletje zit de as verwerkt. Dit wordt gedaan door glasstaven te verhitten en daarna de as van de overledene er in te drukken. Daarna wordt er net zo lang gedraaid totdat er een mooi rond balletje onstaat. Deze wordt overgepakt op een andere staaf en dan wordt er net zolang gedraaid tot de Glasbol exact op maat is.  Hierna wordt het bolletje in de oven gelegd en langzaam terug gekoeld naar een de buiten temperatuur. Dit duurt ongeveer 3 uur. Dit voorkomt dat de glasbol knapt als het direct in de buitenlucht zou afkoelen. Hoe klein het bolletje ook is het is een tijdrovend proces om het uiteindelijke mooie resultaat van een persoonlijk sieraad te bereiken. 

Het Glasbolletje is in 33 kleuren leverbaar.

Zilveren ring met As-Glasbol 10MM heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zilveren ring met As-Glasbol 10MM
Review plaatsen

Meest recente reviews