opc_loader

Menu

Zilveren Heren Vingerafdrukring -450S

Artikelnr: 450S

Zilveren herenring vingerafdruk Zegelring rond

1. See You Ringmaten

Laten vullen door DuoPenrose

259,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 weken
EAN
450S

Zilveren herenring type zegelring

Vingerprint is inbegrepen in de prijs.

Deze stoere en tegelijk elegante ring van 9mm breed heeft een uitsparing waarin u de as van een dierbare meedraagt.

De as wordt zichtbaar of onzichtbaar verwerkt aan de bovenkant, zo heeft u uw dierbare altijd dicht bij u. Eventueel kunnen we een kleur toevoegen.

Uniek design

De collectie assieraden die wij voeren zijn ontworpen door Rob Leurs. Deze collectie onderscheidt zich door de prima prijs – kwaliteit verhouding gecombineerd met een modern design. Elk assieraad is met de grootste zorg samengesteld en voorzien van een certificaat/garantie bewijs.

Details

Een mooie manier van herinneren is een assieraad met daarin verwerkt de crematie as of een haarlokje van een dierbare. Altijd bij u, altijd om u heen. De asresten worden vermengt met een hars en zichtbaar aan de buitenkant in het sieraad verwerkt. Wenst u de haren in het sieraad te dragen kunnen we een heel klein lokje in kleine stukjes knippen en deze in de hars verwerken: zo zweven ze in de "steen".

De as of het haar wordt vermengt met hars (en eventueel kleur pigment) en uitgehard onder UV licht zodat de hars er niet meer uit kan en u de ring kunt dragen als elk ander sieraad.

Ringmaat

Mocht u twijfelen over u ringmaat kunt u altijd eerst een ringmaatje of een ringcentuurtje bestellen. Let op: de maten 48, 49, 51, 53, 55, 57, 59, 61, 62, 63, 64, 65, 66 zijn maten die speciaal gemaakt moeten worden.

Bij de opties kunt u uw ringmaat aangeven.

Zilveren Heren Vingerafdrukring -450S heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zilveren Heren Vingerafdrukring -450S
Review plaatsen

Meest recente reviews