opc_loader

Menu

Zilveren Mini Urn doosje Hartvorm 28MM

Artikelnr: 503S

Zilveren Mini Urn Doosje / 28MM

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Lasergravering

205,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 - 4 weken

Mini Urn Zilver Hartvorm.

Een klein zilveren doosje om wat crematieas van een dierbare in te bewaren. Grote is ongeveer 2,8CM. Je kunt het doosje eventueel zelf vullen met de as maar wij willen dat naturlijk ook voor je doen. Over de as kan ook een laagje hars aangebracht worden zodat als het doosje open gaat de as onder de hars zit en er zo niet uit kan vallen. Je kunt het dan wel blijven zien.

Graveren

Dit doosje is uitermate geschikt om een naam en datum op te laten graveren, je kunt kiezen uit verschillende lettertypes. Deze worden weergegeven in de opties.

Vingerafdruk, Voetafdruk, Handafdruk

Je kunt ook kiezen om op het doosje een Vingerafdruk, Voetafdruk of Handafdruk te laten graveren, we doen dit met een laser techniek. Indien je afbeelding hebt van een van deze afdrukken kun je die inscannen op 300 dpi en uploaden tijdens het bestelproces. Kom je er niet uit stuur dan de scan naar info@duopenrose.nl en wij helpen je verder. Graag op de afbeelding even de afmeting van de afdruk aangeven (lengte en breedte) dit zorgt ervoor dat wij een natuur getrouwe afdruk kunnen laseren door de afdruk op schaal te verkleinen om passend te maken op de mini Urn.

Sierdoosje

Deze sierdoosjes worden vaak naast of bij de foto van de dierbare gezet. Het is de  tastbare herinnering die je even vast kunt houden, even bij weg kunt mijmeren en terug kunt denken aan mooie dagen. Alles om je te helpen bij de rouwverwerking, hoe lang ook geleden.

Zilveren Mini Urn doosje Hartvorm 28MM heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zilveren Mini Urn doosje Hartvorm 28MM
Review plaatsen

Meest recente reviews