opc_loader

Menu

Zilveren Mini Urn Doosje met Kleine Hond

Artikelnr: 505SB

Zilveren Mini Urn Doosje met kleine Rashond / 30MM

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst

Lasergravering

290,00

Heb je een vraag? Bel 06 48 11 71 92 of mail naar info@duopenrose.nl, wij geven binnen 24 uur antwoord.

Levertijd
2 - 4 weken

Mini Urn Zilver Hond

Een klein zilveren doosje om wat crematieas van uw trouwe viervoeter in te bewaren. Grote is ongeveer 30CM. Je kunt het doosje eventueel zelf vullen met de as maar wij willen dat naturlijk ook voor je doen. Over de as kan ook een laagje hars aangebracht worden zodat als het doosje open gaat de as onder de hars zit en er zo niet uit kan vallen. Je kunt het dan wel blijven zien.

Hondenrassen

Deze zilveren mini urnen zijn verkrijgbaar met 400 verschillende hondenrassen. Je kunt de naam van het gewenste hondenras invullen tijdens het afrekenproces. Maar de collectie beperkt zich niet tot alleen die honden. Type het ras wat u wenst en wij nemen contact met u op. . Via de knop Zilveren ashangers honden kunt een aantal honden bekijken.

Graveren

Dit doosje is uitermate geschikt om een naam en datum op te laten graveren, je kunt kiezen uit verschillende lettertypes. Deze worden weergegeven in de opties. Er zijn wel meerkosten aan verbonden.

Sierdoosje

Deze sierdoosjes worden vaak naast of bij de foto van de hond gezet. Het is de  tastbare herinnering die je even vast kunt houden, even bij weg kunt mijmeren en terug kunt denken aan mooie dagen. Alles om je te helpen bij de rouwverwerking, hoe lang ook geleden.

Zilveren Mini Urn Doosje met Kleine Hond heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zilveren Mini Urn Doosje met Kleine Hond
Review plaatsen

Meest recente reviews