opc_loader

Persoonlijke Assieraden voor Troost en Herinnering

Een Ring, Ketting of Armband met je Naam, Vingerafdruk of Handgeschreven tekst

naamkettingen en naamarmbanden

Naam-armband | Armband met Naam

Een armband met je naam blijft sinds jaar en dag een mooi persoonlijk sieraad. Nu er nieuwe technieken zijn zoals de lasertechniek kunnen er nog mooiere gedetailleerde graveringen gemaakt worden en zijn er geen beperkingen meer v.w.b. een lettertype. Een andere mogelijkheid is nu dat er ook handgeschreven tekst in de armband gelaserd kan worden. Dit geeft de armband een extra emotionele waarde. Want deze armband is door de persoonlijke gravering altijd uniek.

Naam-ketting | Ketting met Naam

Op een zelfde manier worden ook Naam-kettingen gemaakt. Jij of een naaste schrijven iets op een wit papier met een dikke zwarte viltstift en wij kunnen dit voor je overbrengen in een mooie zilveren ketting. Je hebt dan een prachtig sieraad wat je kunt koesteren. Heb je nog een stukje handschrift van bijvoorbeeld je vader, je moeder of een andere dierbaar stukje tekst. Ook dat kunnen we overzetten in een zilveren ketting of armband ter herinnering aan wat was en wat dierbaar blijft.

Strak Design

Een nieuwe trend voor het dragen van hangers aan een ketting is de gepersonaliseerde hanger in zilver. Deze hangers zijn strak van vorm en hebben genoeg oppervlakte om iets persoonlijks te laten graveren op b.v. een rechthoekige zilveren plaat.

Gegraveerde Ring

Ook ringen kunnen op deze manier gepersonaliseerd worden. Bij ringen is het wel afhankelijk van de breedte van de ring wat we er op kwijt kunnen. Een zegelring is bijvoorbeeld geschikt voor een kleine tekening, een hand-, of voetafdruk. Op een brede zilveren ring van 1CM kunnen we 4 a 5 tekeningetjes graveren of 4 handafdrukjes.

Brede Zilveren Plaat

De brede plaat biedt ruimte aan meerdere afdrukken, b.v. een vingerafdruk en een handgeschreven tekst.  Ze zijn er voor armbanden en voor kettingen.

De mogelijkheden zijn legio. Op onze site staan verschillende voorbeelden welke u misschien wel op ideeën brengen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.
Tags
Populaire artikelen